Nona de la „Casa iubirii” a dat de pământ cu toți concurenții din sezonul 3! Nici Patrick nu a scăpat: „O lână, și aia ca restul”

Autor: Lavinia Medrea

Nona a dat de pământ cu concurenții sezonului 3

Sursa: Captură YouTube Kanal D HouseOfLove

Nona, fosta concurentă „Casa iubirii” și fosta parteneră a lui Patrick a făcut declarații neașteptate în timpul unui live pe Internet.

Nona, fosta iubită a lui Patrick, care a ajuns repede la inimile urmăritorilor sezonului 2 „Casa iubirii”, a făcut declarații neașteptate în timpul unui live pe TikTok la care participa și Antoni. Fosta concurentă i-a făcut cu ou și cu oțet pe toți concurenții sezonului 3 și, pe deasupra, a mai spus că Virginia nu se potrivește cu Patrick.

Nona a dat de pământ cu toți concurenții din sezonul 3

Antoni i-a ridicat mingea la fileu Nonei și a întrebat-o ce părere are despre concurenții sezonului 3. Iadul a început să se dezlănțuie atunci când bruneta a început să arunce declarație după declarație, orice cuvânt rostit de aceasta fiind sincer și tranșant.

Citește și: „Nu m-am așteptat nicio secundă”. Larisa este dezamăgită profund de Ștefan și de Robert. Ce conflict au avut cei doi la hotel

„Sincer, nu că vreau să fiu nesimțită, dar toți sunt -0 în afară de Larisa și de Patrick, asta e părerea mea. Să mă ierte toți de acolo și toți cei dragi care au frați, surori, verișoare, verișori pe acolo, mie așa mi se pare”, a spus Nona.

Antoni a întrebat-o și despre Cosmin și Julia ce părere are, având în vedere că au participat în același sezon, dar acest lucru prea puțin a contat fiindcă Nona nu a avut cuvinte bune la adresa lor.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat! Cine sunt favoriții acestei săptămâni în Casa Iubirii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„N-am treabă eu cu Cosmin, nici el nu are față de... Nu mi se pare wow nici el, purul adevăr. De ce să mint? Și Julia, dar ce are Julia? Are stea în frunte? O lână, și aia ca restul”, a spus Nona.

Nona este geloasă pe Virginia

Cu toate că relația dintre Nona și Patrick s-a încheiat de mult, bruneta încă ia în calcul o relație cu frumosul concurent din sezonul 3 „Casa iubirii”.

În timpul unui live pe TikTok la care participa și Antoni, bruneta a spus tot adevărul despre Virginia și și-a exprimat părerea despre concurenții sezonului 3.

Antoni a fost cel care i-a ridicat mingea la fileu Nonei, întrebând-o ce părere are despre Virginia, fata pe care Patrick a pus ochii în acest sezon „Casa iubirii”. Nona a fost clară în ceea ce îl privește pe Patrick, declarând că el se potrivește exclusiv cu ea într-o relație.

„Ți se pare că noua lui cucerire seamănă cu tine?”, este întrebarea adresată de Antoni.

„Nu, nu are nimic cu mine. Ție ți se pare așa? Nicidecum noi două nu avem nimic”, a răspuns Nona.

„Ți se pare că se potrivește cu ea?”, a mai întrebat Antoni.

„Normal că nu. El se potrivește numai cu mine”, a răspuns, încrezătoare, Nona.