Nona de la “Casa iubirii” a făcut anunțul despre sarcină. Fosta concurentă le-a dat peste nas celor care au criticat-o: „Are cine să-mi dea o cană cu apă la bătrânețe”

Autor: Diana Bostan

Nona de la ”Casa iubirii” a plecat în Italia.

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” a vorbit deschis despre dorința de a deveni mămică. Sătulă de unele comentarii răutăcioase și întrebări, fosta concurentă a dezvăluit de ce nu a făcut un copil până acum.

Nona, cunoscută din emisiunea „Casa iubirii”, a ajuns recent în Italia pentru a-și vizita sora. Cu toate acestea, fosta concurentă nu a fost ferită de unele comentarii negative și de unele întrebări indiscrete. Iată ce a răspuns Nona în momentul în care a fost întrebată de ce nu face un copil!

Citește și: Decizie radicală luată de Nona de la “Casa Iubirii”: „În seara asta plec”. Bruneta și-a îngrijorat fanii cu ultimul său anunț

Nona de la ”Casa iubirii” își dorește să devină mămică

Într-o postare anterioară, Nona s-a filmat în timp ce îmbrățișa și pupa o pisică, o scenă care a adus zâmbete multor fani, dar care a atras și unele remarci negative. O urmăritoare i-ar fi sugerat Nonei că ar fi fost mai bine să facă un copil în loc să acorde atenție pisicii. Deși comentariul a fost unul răutăcios, răspunsul Nonei fost unul deosebit de calm și plin de bunătate.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Seamănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Nona a reacționat la comentariul respectiv cu o postare pe rețelele sociale, în care a explicat cu răbdare și respect punctul ei de vedere. Fosta concurentă le-a mărturisit urmăritorilot săi că și-ar dori un copil, însă că nu a fost să fie până acum.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Stăteam și mă uitam în comentarii și o doamnă mi-a scris că mai bine făceam un copil decât să pup motanul ăla.

Și îi răspund. Și ăia au suflet, și ei sunt iubiți și oferă iubire. Dacă nu a dat Dumnezeu să devin mamă până în ziua de azi, asta nu înseamnă că nu mi-aș dori. Asta e. Am cinci nepoți frumoși, slavă Domnului, are cine să-mi dea o cană cu apă la bătrânețe. Nu trebuie să vă faceți griji.”, a fost răspunsul oferit de Nona, în secțiunea InstaStory.

Fosta concurentă a părăsit Republica Moldova

Fiind extrem de activă pe TikTok, acolo unde făcea live-uri, Nona a stârnit numeroase semne de întrebare în momentul în care a luat o pauză de la postări și de la aparițiile online. În urma întrebărilor primite de la susținători, Nona a ținut să facă lumină și să le dezvăluie motivul pentru care a absentat. Bruneta le-a mărturisit că este teafără, însă a luat decizia de a pleca în Italia.

Citește și: Mihaela Homa, declarație surprinzătoare de dragoste pe rețelele sociale: „Las totul, să fug cu tine-n lume. N-am întâlnit așa conexiune”

„M-ați dat foarte mulți în căutare. Sunt teafără, nevătămată, sunt încă în Republica Moldova. În seara asta plec spre Italia. Să nu vă faceți griji.”, a spus Nona, în secțiunea InstaStory.

Potrivit postărilor sale, Nona a mers în Italia la sora ei, fiind extrem de fericită pentru faptul că va petrece timp alături de nepoțeii ei.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.