Nona de la „Casa iubirii” este în extaz după ce familia acesteia s-a mărit cu un nou membru: „Bun veni la noi în familie, mami. Of, doamne, iubirea lui mama...”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 mar 2024, 14:20

Nona de la „Casa iubirii” este în extaz după ce familia acesteia s-a mărit cu un nou membru

Sursa: instagram.com

Familia Nonei de la „Casa iubirii” s-a mărit cu un nou membru. Fosta concurentă este în extaz.

Nona de la „Casa Iubirii” trăiește un moment de mare bucurie, deoarece familia sa s-a mărit recent cu un nou membru. Emoțiile ei sunt cuceritoare, iar noul venit aduce un strop de iubire și fericire în viața acesteia. Cine este noul membru al familiei?

Familia Nonei de la „Casa iubirii” s-a mărit

Nona, cunoscută pentru aparițiile sale din mediul online, dar și în emisiunea „Casa iubirii”, a fost cuprinsă de o mare bucurie în ultimele zile, deoarece familia sa s-a mărit cu un nou membru.

Însă, surpriza nu vine sub forma unui copil, ci a unui mic puiuț care a adus zâmbete și emoții puternice în viața acesteia.

„Mult așteptarea naștere a pruncușorilor. Îmi dai voie, mami? Of doamne, parcă e un șoricel. Bun venit la noi în familie, mami. Of, doamne, iubirea lui mama, felicitări, mămică, ca ai devenit mamă. Ești mămică, iubita!”, a transmis Nona, vizibil emoționată, pe pagina sa de Instagram.

Fericită și emoționată, Nona și-a prezentat noul membru al familiei pe rețelele de socializare, fiind vorba despre unul dintre puii pisicuței sale de companie. Această întâmplare a adus o rază de lumină și iubire în viața fostei concurente, care nu a ezitat să împărtășească aceste momente speciale cu prietenii săi virtuali.

Mesajul plin de dragoste al Nonei a fost întâmpinat cu felicitări și urări de bine din partea celor care îi urmăresc activitatea online.

Chiar și fosta sa colegă din „Casa Iubirii”, Natalia, a transmis gânduri bune și felicitări pentru această mică bucurie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nona, care a avut un parcurs controversat în emisiunea „Casa Iubirii”, a demonstrat că își păstrează aceeași implicare și interes și după plecarea din competiție. Chiar dacă relația sa cu Patrick, un alt concurent din emisiune, este în trecut, Nona continuă să își exprime opinia cu privire la compatibilitatea acestuia și chiar afirmă că el s-ar potrivi cel mai bine cu ea.

Citește și: ''Nu vreau să-l mai văd!'' Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei? Aflați ce se va întâmpla duminică, 10 martie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nona vrea să facă noi schimbări în viața sa

După participarea în emisiunea „Casa iubirii”, unde a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Patrick, Nona a ales să își continue viața și să si să revină la activitatea profesională pe care o îndrăgește.

„După o lungă pauză de doi ani de zile, astăzi a fost prima dată când am deschis mașina mea de tatuat.

Am foarte mari emoții, cred că a venit timpul să îmi reiau activitatea pentru că mă simt foarte bine când fac acest lucru și da, de săptămâna viitoare vreau să îmi iau câte o fată doritoare ca model, până îmi refac mâna. Voi activa gratuit. Mă simt plină de emoții. Îmi pare foarte rău pentru că am avut o pauză foarte mare. Voi aștepta propuneri din partea voastră. Să aibă fetele peste 18 ani. Voi activa acasă, după cred, cu ajutorul Domnului, deschidem și salon. Cred că mă veți ajuta să alegem și locația împreună. Fetele care au peste 18 ani își doresc buze, sprâncene, sunt aici ”, a precizat Nona, potrivit wobiz.ro.

Citește și: Robi îi face declarații usturătoare Virginiei! „Încă un motiv de despărțire”. Concurentul a aruncat vorbe dure după ce a surprins-o pe brunetă cu Patrick

Nona și Patrick au ales să se despartă la scurt timp după terminarea emisiunii, astfel că fostul său iubit a ales să revină în „Casa Iubirii” unde a încercat să își găsească din nou marea iubire.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nona Rusu (@nonka.r.29)