Nona de la „Casa iubirii”, intrigată de legătura dintre Patrick și Cristina: „Niciodată nu am umblat prin boscheți”. Ce spune Nona despre Cristina

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 dec 2023, 09:01

Ce spune Nona despre Cristina și Patrick

Sursa: Captură YouTube

Nona l-a cunoscut pe Patrick în emisiunea „Casa iubirii”, acolo unde au format un frumos cuplu. Însă, în cele din urmă, cei doi s-au despărțit iar tânărul își caută o nouă iubită.

De când a revenit în show-ul matrimonial „Casa iubirii”, Patrick pare să se apropie din ce mai mult de Cristina, ceea ce o deranjează vizibil pe fosta iubită a concurentului, Nona.

Ce simt Patrick și Cristina unul pentru altul

La scurt timp după ce s-a despărțit de Nona, Patrick a revenit în competiție, fiind hotărât să-și găsească jumătatea.

Nu a durat foarte mult timp până când tânărul a pus ochii pe una dintre concurente, și anume pe Cristina, fosta iubită a lui Radu.

Cei doi s-au apropiat prin diverse complimente și gesturi tandre, iar în cele din urmă au ajuns să se atașeze unul de celălalt și să se gândească la o relație. Chiar Patrick a dezvăluit acest lucru la finalul săptămânii trecute, când a fost întrebat de Andreea Mantea cum decurg lucrurile între el și Cristina.

„Suntem pe acest drum spre îndrăgosteală. Adică eu consider că dacă amândoi am plusa puțin mai mult, 100% am intra pe strada asta. Dar amândoi avem mici bariere, sincer. Nici Cristina nu cred că-și dă voie 100% sentimentelor, dar nici eu”,  mărturisea concurentul.

Citește și: Ce spune Nona de la ”Casa iubirii” despre o împăcare cu Patrick: ”Există orice probabilitate” Fosta concurentă a recunoscut totul

Nona este intrigată de relația dintre Cristina și Patrick

Toate aceste lucruri i-au dat de gândit Nonei, care se arată afectată de ceea ce se înfiripă între cei doi, deși unele persoane nu văd ceva atât de serios între ei.

Într-un live pe TikTok, Nona le-a cerut părerea lui Marinel, fost concurent al competiției, și iubitei sale, Camy, vizavi de relația dintre Patrick și Cristina.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Niciodată nu am umblat prin boscheți, să zic că nu e așa, o zic cum este”,  a spus fosta iubită a lui Patrick.

Marinel i-a spus Nonei despre Cristina că este chiar o fată bună: „ Cristina e fată ok”.

Ulterior, Camy a intervenit în discuția celor doi, dându-și seama de apropourile bătute de către Nona.

„Ți se pare că la Cristina e mai mult decât la Patrick?”,  a întrebat iubita lui Marinel.

Însă Nona s-a arătat interesată, mai degrabă, de ceea ce simte Patrick: „ La Patrick crezi că este ceva?”.

Camy nu i-a oferit un răspuns concret Nonei, răspunzându-i cu o întrebare retorică, în care s-a arătat de părere că respectiva concurentă nu ar fi atrasă de Patrick: „ Dar la Cristina crezi că

este? Eu nu cred!”.

Citește și: Casa iubirii: Ce sentimente sunt între Cristina și Patrick! Tânărul a dat cărțile pe față: „Este atașată de mine”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?