Nona de la “Casa iubirii” l-a dat uitării pe Patrick. Fosta concurentă s-a afișat alături de un artist celebru

Autor: Diana Bostan

Nona s-a fotografiat alături de un cântăreț celebru

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar cu ultima sa postare. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” s-a fotografiat alături de un bărbat celebru!

Nona, concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, surprinde cu o fotografie alături de cântărețul celebru din Uzbekistan, Gafur. Se pare că frumoasa brunetă l-a dat uitării pe Patrick.

Fosta concurentă s-a fotografiat alături de un cântăreț celebru

Nona, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea Casa Iubirii, a stârnit interesul fanilor după ce a fost fotografiată recent alături de Gafur, un cântăreț celebru din Uzbekistan.

Fosta concurentă și-a pus fanii pe jar, iar mulți s-au gândit dacă nu cumva între cei doi ar fi ceva mai mult.

Citește și: Ipostaza inedită în care s-a filmat Nona: "Te implor, ard de dor..." Fosta concurentă de la Casa iubirii suferă după Patrick? Detaliul observat de fani

În cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, Nona a fost asociată cu Patrick, însă relația lor nu a funcționat și-n afara emisiunii.

Faptul că Nona are mulți admiratori nu este un secret, însă bruneta este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei sentimentală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii au reacționat imediat la postarea Nonei, fosta concurentă fiind asaltată de complimente. „Ce frumoși sunteți, Nona”/ „Acest băiat are idee cu cine a făcut poză? O fi el cântăreț vestit în țara lui, dar fata noastră este regină!”/ „Ești superbă”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Nonei.

Decizia radicală luată de Nona de la ”Casa iubirii”

După ce a primit mai multe critici din partea urmăritorilor săi cu privire la aspectul sprâncenelor sale, Nona a luat o decizie radicală. Determinată să își definească propria imagine, fosta concurentă a optat pentru o schimbare totală.

Fosta concurentă a emisiunii ” Casa iubirii” a recunoscut faptul că în trecut și-a tatuat sprâncenele, însă acum își dorește o schimbare radicală. Hotărâtă să adopte o tehnică mai modernă și mai adaptată trendurilor actuale, Nona a decis să își scoată vechiul tatuaj.

Prin această decizie, ea nu doar că își redefinește aspectul, dar și își exprimă dorința de a-și contura sprâncenele într-un mod mai natural.

Citește și: Decizia radicală pe care a luat-o Nona de la ”Casa iubirii”: „Chiar acum m-am întors de la laser”. Urmăritorii au reacționat imediat

„Ieri am postat niște story-uri de la curățirea feței și toată lumea mi-a amintit ce sprâncene ”frumoase” am.

Da oameni frumoși, eu le scot. Chiar acum m-am întors de la laser, dar nu e atât de ușor de scos sprâncenele, mai ales dacă sunt de atât de multe ori bătute. Eu le-am bătut de trei ori”,  a spus Nona de la ”Casa iubirii”, într-un video postat în secțiunea InstaStory.