Nona de la ”Casa iubirii”, la brațul unui bărbat misterios. Bruneta l-a dat uitării pe Patrick și s-a afișat cu noua cucerire de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 feb 2024, 11:15

Nona de la ”Casa iubirii” l-a dat uitării pe Patrick

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona și-a luat urmăritorii prin surprindere cu ultima sa postare. De Ziua Îndrăgostiților, fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” s-a postat la brațul unui bărbat misterios.

”L-a uitat pe Patrick ”. Asta și-au spus urmăritorii emisiunii ”Casa iubirii”, după ce Nona s-a pozat alături de un alt bărbat. Totul s-a întâmplat chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Nona de la ”Casa iubirii” s-a afișat alături de un alt bărbat

Nona, fostă concurentă în emisiunea "Casa Iubirii", pare că și-a continuat viața și relația după despărțirea de Patrick. Cei doi au format un cuplu în sezonul al doilea al show-ului de la Kanal D, dar au ales să își urmeze căile separat după câteva luni de relație.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Nona a surprins fanii postând o imagine în care apărea alături de un bărbat misterios, al cărui chip a preferat să îl țină ascuns. Fotografia a fost făcută publică chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar bruneta părea extrem de fericită, ținându-l strâns pe tânărul ce avea un tatuaj pe braț.

Citește și: „Există iubiri care niciodată nu se uită”. Cum au fost surprinși Laurențiu și Nona, la scurt timp după despărțirea de Lorena

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Această apariție a stârnit imediat curiozitatea și speculațiile fanilor, care s-au întrebat dacă bărbatul misterios ar putea fi noul iubit al Nonei. Imaginile au fost rapid distribuite și pe alte platforme de socializare, generând o serie de întrebări cu privire la statutul amoros al Nonei de la ”Casa iubirii”. Bruneta este extrem de rezervată în ceea ce privește aparițiile sale, însă fanii speră că aceasta îi va lămuri cu privire la bărbatul misterios cu care s-a afișat de Ziua Îndrăgostiților.

Ce a declarat Nona despre Patrick

După apariția lui Patrick în noul sezon al emisiunii "Casa Iubirii", Nona nu a putut să se abțină și și-a dat cu părerea pe rețelele de socializare. Într-un live pe TikTok, în urmă cu câteva săptămâni, alături de Antoni, alt fost concurent al emisiunii, Nona a fost întrebată despre cunoașterea lui Patrick cu Virginia.

Citește și: Patrick, lovitură teribilă pentru Virginia, în Casa iubirii! Concurentul a chemat-o pe Ștefania în camera roșie! Iată cum a reacționat Virginia și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Fără să ezite, bruneta a afirmat ferm că, în viziunea ei, Patrick nu se potrivește cu nicio altă fată în afara de ea, lăsând să se înțeleagă că încă păstrează sentimente pentru fostul său iubit și că nu vede o compatibilitate între el și Virginia.

”Nu, nu are nimic cu mine. Ție ți se pare așa? Nicidecum, noi două nu avem nimic. Normal că nu se potrivesc. El se potrivește numai cu mine” ,  i-a spus Nona lui Antoni, referitor la Patrick.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.