Nona de la ”Casa Iubirii” vrea să devină mămică: ”Nu e atât de ușor” Cum a reacționat Patrick la planurile fostei sale iubite

Autor: Diana Bostan

Nona și Patrick de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Patrick Deac

Patrick și Nona au avut o relație de scurtă durată în perioada în care se aflau în Casa Iubirii. Cei doi au luat-o pe drumuri diferite, însă și-au surprins fanii cu un live împreună.

În cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, Bianca Comănici a decis să le arate privitorilor ce mai fac foștii concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii”. Nona și Patrick au avut un schimb savuros de replici pe live.

Nona vrea să devină mămică

După ce relația lor nu a funcționat, Nona și Patrick au decis să uite unul de altul și să-și caute fericirea în altă parte.

Deși Patrick s-a afișat la brațul mai multor domnișoare, iar de curând s-a speculat faptul că ar fi îndrăgostit de o blondină de pe TikTok, Nona nu a dat semne că ar avea o relație. 

Citește și: „Nu recunoaște, asta mă enervează cel mai mult”. Cum s-a justificat Antoni după ce au apărut imagini în care îmbrățișa o altă fată într-un club! Vlada i-a ascultat scuzele amuzată

Cu toate acestea, Nona a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că și-ar dori să devină mămică. Patrick a rămas fără cuvinte în momentul în care fosta lui iubită i-a spus că se pregătește pentru a deveni mămică. Nona vrea să vadă dacă este capabilă să aibă grijă de un copil.

Vreau să văd dacă sunt sigură că pot să devin mămică pentru că să devii mămică nu este atât de ușor.

Trebuie să fii într-un fel pregătită. Dacă fac față...poate, poate ”, i-a spus Nona lui Patrick, într-un live pe TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nona susține că Irina este îndrăgostită de Patrick

Cei doi foști iubiți au vorbit și despre Irina. După eliminarea din casă, mai multe zvonuri au apărut cu privire la faptul că Irina ar fi îndrăgostită de Patrick. Deși cei doi au spus că totul a fost pentru Tiktok, Nona aruncă bombă și spune că blondina este cu adevărat îndrăgostită de Patrick.

”Fata e îndrăgostită de tine, ce vrei? Se vede că îi placi, fata se topește când te vede.

Eu sunt cel mai bun umeraș pentru ea dacă vrea să plângă. Sunt femei care încearcă să se împrietenească cu fostele soții, cu fostele amante sau fostele iubite pentru a înțelege unde au greșit”, a dezvăluit Nona.

Citește și: „Si eu am dreptul să cunosc un alt băiat”. Mihaela cere venirea unui nou băiat în „Casa iubirii” după ce l-a pierdut pe Robert! Aflați ce se va întâmpla mâine, 31 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Patrick a ținut să clarifice situația și susține că între el și Irina nu s-a întâmplat nimic și că au vorbit doar prin intermediul live-urilor de pe TikTok. Nona a venit cu o completare și a afirmat că nu este atât de ușor ca altă femeie să-i ia locul. 

Patrick a vorbit și despre întâlnirea cu Nicoleta, după ce în mediul online cei doi s-au afișat împreună. Fostul concurent a dezvăluit faptul că el și Nicoleta s-au întâlnit, însă nu au fost singuri, ci împreună cu alți prieteni și că între ei nu s-a întâmplat nimic.