Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 iul 2024, 21:23

Nona si Alexandra

Sursa: Instagram Nona Rusu/ Alexandra Stan

Cum a reacționat Nona, după ce a fost comparată cu Alexandra, concurenta din Casa iubirii cu care Patrick flirtează.

Nona a fost una dintre cele mai iubite concurente din Casa iubirii. Apariția sa în competiție i-a adus numeroși susținători, care îi spun și în prezent alături. Astfel, tânăra încearcă să împărtășească tot ce face cu urmăritorii din mediul online. Însă, unii o critică pentru relația pe care a avut-o cu Patrick sau chiar o compară cu fetele care îl plac pe tânăr, doar ca să o necăjească.

Nona, comparată cu Alexandra din Casa iubirii

Recent, Nona a publicat mai multe fotografii incendiare dintr-o vacanță, care le-a încins imaginația masculilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Fosta concurentă din casa iubirii a impresionat prin silueta pe care o are și a primit numeroase aprecieri.

''Cea mai frumoasă și sexy femeie.'', "Femeie de zahar si de miere!", "Minune de femeie!", "Ești atât de frumoasă!", "Regina noastră cea mai frumoasă!", "Ești bombă!", sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nona, în

semn de iubire din partea fanilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Chiar daca este iubită și apreciată de mii de oameni, Nona nu a scăpat de unele persoane mai răutăcioase.

La una dintre fotografiile publicate de brunetă pe pagina sa de Instagram, o tânără a spus că Alexandra seamănă cu Nona. Probabil, tânăra s-a gândit că acesta ar fi motivul pentru care Patrick flirtează cu Alexandra în Casa iubirii.

Cu toate că fanii au sărit în apărarea Nonei, fosta concurentă din Casa iubirii a decis să nu îi dea niciun răspuns celei care a făcut această comparație.

Mai mult, o altă internaută a decis să îl eticheteze pe Patrick într-un comentariu, la o fotografie de a Nonei, în care i-a transmis un mesaj neașteptat: "Nona ta, restul doar umbre!"

Fanii celor doi nu sunt de acord cu alegerile pe care aceștia le-au făcut, ci își doresc ca Patrick și Nona să formeze, din nou, un cuplu.

Însă, rămâne de văzut dacă cei doi își vor reface viețile amoroase cu alte persoane sau dacă viitorul le surâde.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.