Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 iun 2024, 12:27

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Sursa: Instagram

Nona transmite semnale pe rețelele sociale, iar fanii nu pot trece cu vederea faptul că fosta concurentă încă este cu gândul la Patrick.

Nona pare a fi cu gândul numai la Patrick, lucru observat chiar și în ultima sa postare de pe pagina de Instagram, în care fosta concurentă fredonează o melodie de iubire cu versuri care i-au pus pe gânduri pe fani.

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick

Nona i-a transmis un mesaj cu subînțeles fostului ei partener, căruia i-a dedicat următoarele versuri:

„Dacă ar fi să aleg între tine, iubire și bani, de avere m-aș lipsi și pe tine te-aș iubi,” sunt

versurile pe care Nona le cântă cu patos, semn că i le dedică unei foste iubiri.

Citește și: Patricia de la “Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta concurentă a făcut totul public pe o rețea socială: „Felicitări!”

Fanii o vor pe Nona în Casa Iubirii

Fanii au observat că cei doi încă se iubesc și au încurajat-o. Un internaut i-a transmis faptul că se observă faptul că Patrick încă o așteaptă, dovadă a faptului că nu se poate îndrăgosti de altcineva.

„Nona tot frumoasă ești, dar Patrick te așteaptă!”, Ești o minune Nonuța, mă bucur că am susținut un suflet sincer și asumat cumva ești tu frumusețe unică, nici una ca tine,

îmi ești foarte dragă mereu alături de tine!” sunt câteva din comentariile primite de Nona în urma postării.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii”, mesaj emoționant de ziua lui Laurențiu! „Puține persoane au crezut în noi...”. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânăra iubitului ei

Nona și Patrick, foști concurenți de la "Casa Iubirii," au avut o relație tumultuoasă în cadrul emisiunii.

După eliminarea lui Patrick din competiție, acesta a plecat direct în Republica Moldova pentru a se întâlni cu Nona​. Cei doi au fost văzuți împreună la diverse evenimente și cine romantice, ceea ce a alimentat speculațiile privind împăcarea lor​​.

Totuși, relația lor a fost marcată de mai multe despărțiri și împăcări. Nu se știe dacă cei doi se vor împăca în viitorul apropiat, având în vedere conflictele din trecut și episoadele de gelozie care au afectat dinamica lor​.​