Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 feb 2023, 19:25

Deși se află în etapa de cunoaștere cu Patrick, Nona pare interesată și de Ionuț

Sursa: Captură video

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Deși se află în etapa de cunoaștere cu Patrick, Nona pare interesată și de Ionuț, motiv pentru care Andreea Mantea i-a propus să o ajute în acest sens, dacă vrea să îl cunoască mai bine.

Nona ar putea avea un date cu Ionuț

În urma evenimentelor din ultima perioadă, Andreea Mantea o întreabă pe Nona dacă este o joacă ceea ce ea face cu Patrick, iar concurenta o asigură că nici nu se pune problema de așa ceva.

„Chiar e ceva acolo? E un semn de întrebare la Ionuț pentru tine?”, o întreabă Andreea Mantea. Nona pufnește în râs imediat și spune: „Ceea ce este legat de Ionuț, știți foarte bine că, atunci când am intrat în Casă, am avut ochi pentru el”.

Andreea Mantea propune să o ajute în acest sens, dacă Nona vrea, fiind vorba de un date (n.r.

întâlnire) cu Ionuț. „ Să îl cunoști un pic, să vorbești cu el, să interacționezi un pic cu el, dar, bine, doar voi doi”.

Nona a stat câteva clipe pe gânduri și, în cele din urmă, a acceptat.

Andreea Mantea: „N-as vrea să fie în camera roșie și zic și de ce: pentru că sunt doar cinci minute. La date, ar dura un pic mai mult, ați avea timp să vă cunoașteți”,

Citește și: EXCLUSIV! Sorin a dat cărțile pe față și a spus totul despre prietenia cu Flavius: ”Am înțeles că nu vrea să mai audă de mine” Ce l-a determinat pe Flavius să se îndepărteze de câștigătorul primului sezon Casa Iubirii

Nona: „Și el are nevoie de interacțiune face to face (n.r. față în față), pentru că, altfel, el nu o să treacă bariera asta.

El mereu e blocat, e închis, nu ai cum să vorbești cu el. El vorbește despre problemele din casă, nicidecum ceva personal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Acolo se pot da mai multe întrebări care ar putea să îl deranjeze și se înțelege pe față despre ce merge vorba.

Da, mi-aș dori!”.

Andreea Mantea: „Ai o vârstă, ești matură, nu este cazul să te gândești că mamă, cine știe ce se întâmplă! E un date normal, stați de vorbă. Nu trebuie să îmi dai un răspuns acum, gândește-te până mâine! Mâine dimineață, când vii la filmări, ne spui dacă vrei sau nu vrei”.

De ce nu a cerut Nona un date cu Patrick

Bianca este nedumerită și nu înțelege de ce nu cere un date și cu Patrick, dar pare tentată să îl accepte pe cel cu Ionuț. Aceasta a explicat că este conștientă că Patrick este interesat și de Natalia și nu vrea să pună presiune pe el.

Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Patrick, pentru că, și așa, se interpretează greșit. Vezi, Doamne, mă bag în sufletul băiatului și așa mai departe. Chiar astăzi am vorbit în camera roșie cu el, că s-a sucit foarte repede.

Citește și: Nicoleta de la Casa Iubirii, criticată dur de fani:“Multă lume mi-a sărit în cap că nu mă pricep, că Sorin face curățenie” Cum răspunde fost concurentă criticilor aduse de internauți| EXCLUSIV

După ce a venit și a vorbit cu Natalia, i-am văzut discursul și chiar, într-adevăr, s-au văzut emoții foarte frumoase la el, acolo, el tremura, avea emoții”, a explicat Nona.