Nona se simte rănită de Patrick, mai ales după ce acesta a făcut pași spre Patricia: ”Orice zâmbet se plătește” Marinel și Ionuț o consolează pe brunetă

Autor: Madalina Maftei

Nona se simte rănită de Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Nona primește lovitură după lovitură de la Patrick. Ultimele evenimente au afectat-o profund pe brunetă.

Nona se simte rănită de Patrick. Tânăra nu suportă să vadă că el a trecut la nivelul următor și cunoașterea cu Patricia este tot mai intensă. Cei doi au început să se apropie din ce în ce mai mult și totul se întâmplă sub privirea Nonei, care plânge neîncetat.

Nona se simte rănită de Patrick

Nona a mărturisit că nu mai intră pe rețelele de socializare, căci nu mai vrea să vadă fotografii cu ea și Patrick, atât de mare este suferința.

De la iubire la urmă este un singur pas, dacă atracția dintre Patrick și Nona a fost mare la început, se pare că flacăra se stinge ușor-ușor, mai ales după ce concurentul a început să facă pași mici către Patricia, noua concurentă din ”Casa Iubirii”.

Citește și: Patricia, lovitură teribilă pentru Nona! Noua concurentă l-a chemat pe Patrick în camera roșie și a fost la un pas de a-l săruta! Iată cum a reacționat Nona! „Am rupt jeleul că am zis că nu ne atingem buzele!”

Dacă Patrick a rănit-o pe Nona, ei bine, sunt alți băieți în casă care vor să o consoleze. Marinel și Ionuț ar vrea să aibă o cameră roșie cu Nona.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Orice zâmbet se plătește”, a spus Nona, printre lacrimi.

Ionuț și Marinel nu suportă să o vadă pe Nona plângând, astfel au venit să o consoleze și să o ajute să treacă mai ușor peste această dezamăgire.

Deși nu regretă că s-a grăbit să formeze un cuplu cu Patrick, totuși, Nona varsă lacrimi amare pentru el.

Cei doi au fost primul cuplu din Casa Iubirii, sezonul 2, deși toată lumea le-a spus că se grăbesc, ei au făcut ce au simțit pe moment. Dezamăgirea s-a instalat, mai ales după ce concurentul a luat decizia să pună stop relației cu bruneta, acum, tânăra suferă în tăcere.

Citește și: Patrick o va săruta pe Patricia de Dragobete! Aflați cum va reacționa Nona, vineri, 24 februarie, într-o ediție incendiară Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!