Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare! „Nu ne batem! Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea a intervenit pentru a evita un posibil conflict

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 apr 2023, 18:13

Nona, reacție fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a explodat după ce Bianca a afirmat că fostul ei soț i-ar trimite banii surorii ei! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații teribile! „Nu ai dreptul să vorbești de sora mea nimic”

Deși au fost bune prietene încă de la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii și s-au sprijinit reciproc o lungă perioada în cadrul show-ului, Nona și Bianca au ajuns la un moment dat să se certe teribil și să rupă definitiv prietenia care le-a legat până de curând. În ediția de astăzi, cele două concurente s-au confruntat din nou. După un schimb de replici acide și jignitoare, Nona și Bianca au fost la un pas de iscă o altercație, însă Andreea Mantea a interveni prompt și le-a spus autoritar să se îndepărteze una de cealaltă pentru

a se evita un posibil conflict.

Nona și Bianca, ceartă cumplită în Casa iubirii! Cele două concurente au ajuns în pragul unei altercații după ce și-au spus replici jignitoare

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au declanșat noi controverse ce au dus la tensiuni aprige în tabăra fetelor, acolo unde Nona și Bianca au ajuns din nou la cuțite și au avut un schimb de replici jignitoare.

Totul a plecat de la conversația purtată de Andreea Mantea cu Nona și Patrick, pe care i-a provocat să vorbească despre situația în care se află relația lor mai ales în ultimele zile, după multe momente agitate, dezvăluiri uluitoare și reacții neașteptate.

Pe parcursul discuției lor, Bianca a intervenit pentru a puncta faptul că Patrick este mereu dispus să accepte orice greșeală a iubitei lui și să introducă sub preș toate lucrurile neplăcute din culisele fostei ei căsnicii.

Bianca: Încă una sub covor!

Andreea Mantea: Nu înțeleg?

Bianca: Păi Patrick a zis că nu înțeleg dar ok, iubirea mea... sub covor!

Nona: Care e treaba, fată? Te deranjează ceva?

Patrick: Eu am băgat sub covor pentru că iubesc cu adevărat și așa mi se pare normal când iubești! Am pretenția și din partea ei dacă vreodată va fi ceva să bage sub covor, să bage!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cearta iscată între Nona și Bianca a continuat și după ce Andreea Mantea a părăsit platoul, ajungându-se la o înfruntare aprigă față în față. Cele două concurente și-au spus în continuare replici dure, însă la un moment dat Nona a explodat de nervi când Bianca a adus-o în discuție pe sora ei afirmând că aceasta ar primi banii de la fostul soț al Nonei.

Nona: Bianca, vreau să-ți zic ceva!

Bianca: Unu la mâna tu n-ai să te iei de sora mea! Să zici tu că cineva îi trimite bani! Tu nu știi cum trăiește sora mea! Crede-mă că are mai mari condiții decât ține și decât toată familia ta!

Bianca: Nona, liniștește-te! Mă jignești!

Nona: Pe sora mea n-ai jignit-o?

Bianca: Nu, tu ai spus despre fostul tău soț...

Nona: Tu ai zis că ține legătură și că trimite bani! Ce să mă liniștesc, față, tu îmi atingi surorile? Cine te crezi tu?

Citește și: Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel! „A spus că aveți două clase, că Mihaela e vânzătoare” Iată cum au reacționat băieții

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?