Nona și Bianca, la un pas de a iscă o altercație în Casa iubirii! „Nu ne batem!” Aflați de la ce anume va reizbucni cearta lor aprigă, vineri, 21 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 apr 2023, 18:00
Foto(5)

Nona și Bianca, reproșuri și replici acide, vineri, în Casa iubirii! Cele două concurente vor ajunge la un pas de altercație! „Jur că nu-i făceam nimic!” Andreea Mantea va interveni prompt pentru a evita un conflict teribil!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare zi de noi momente de senzație, de clipe romantice, dar și de situații complicate și tensiuni aprige iscate de cele mai multe ori din gelozie, sau din cauza orgoliilor puternice. După ediția furtunoasă de joi, în care Erisa a demascat-o pe Aisa, dezvăluind detalii uluitoare din culisele discuțiilor purtate în camera lor de hotel, în ediția de vineri, 19 aprilie, lucrurile se vor precipită din nou în platoul emisiunii, unde de această dată Nona și Bianca se vor înfruntă aprig.

Nona și Bianca, la un pas de a iscă o altercație în Casa iubirii! „Nu ne batem!”

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, se vor iscă noi tensiuni teribile în tabăra fetelor, unde Nona o va înfrunta pe Bianca, după ce se va arată extrem de deranjată de afirmațiile tăioase ale colegei sale. Totul va pleca de la o conversație purtată de Andreea Mantea împreună cu Nona și Patrick, în legătură cu situația lor din ultimele zile.

În timpul discuției lor va interveni și Bianca, pentru a puncta faptul că Patrick este mereu dispus să îi ierte orice greșeală iubitei sale și să arunce mereu sub preș tot ceea ce se vorbește de rău despre Nona.

Citește și: Erisa a dat cărțile pe față! Concurenta a scos la iveală detalii uluitoare din discuția purtată cu Aisa în camera de hotel! „A spus că aveți două clase, că Mihaela e vânzătoare” Iată cum au reacționat băieții

Bianca: Încă una sub covor!

Andreea Mantea: Nu înțeleg?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca: Păi Patrick a zis că nu înțeleg dar ok, iubirea mea... sub covor!

Nona: Care e treaba, fată? Te deranjează ceva?

Patrick: Eu am băgat sub covor pentru că iubesc cu adevărat și așa mi se pare normal când iubești! Am pretenția și din partea ei dacă vreodată va fi ceva să bage sub covor, să bage!

Cearta celor două concurente va continua și mai aprig după retragerea Andreei Mantea din platou, moment în care Nona și Bianca își vor aduce noi reproșuri grave și vor ajunge la un pas de a se încaiera.

Însă la un moment dat prezentatoarea emisiunii va interveni prompt pentru a le îndepărta pe cele două și pentru a evita un posibil conflict violent.

Citește și: Axi este noul concurent din Casa iubirii. Cum a reacționat carismaticul tânăr în momentul în care Emma l-a sărutat pe obraz! Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut Axi din culisele vieții sale! „Nu am avut relații de lungă durată”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?