Nona și Ionuț, în camera roșie! „Mulțumesc frumos de lalea! Frumos gest!” Aflați cum va reacționa Patrick și ce se va întâmpla, miercuri, 1 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 feb 2023, 22:06
Foto(4)

Nona îi răspunde cu aceeași moneda lui Patrick! Concurenta îl va chema pe Ionuț în camera roșie! Fostul ei iubit, Patrick va fi dezamăgit! „Bipolară!”

În ediția de miercuri, 1 martie, concurenții din Casa iubirii vor sărbători ziua Mărțișorului și vor avea parte de multe surprize plăcute, momente pline de romantism și emoții uriașe. Bianca va fi chemată în camera roșie de către noul concurent Laurențiu, care mărturisise încă de când a intrat în emisiune că ea este una dintre cele trei fete pe care le admira și pe care vrea să le cunoască.

Pe de altă parte, Nona se va întâlni în camera roșie pe Ionuț, spre marea uluire a lui Patrick.

Nona și Ionuț, în camera roșie! „Mulțumesc frumos de lalea! Frumos gest!” Aflați cum va reacționa Patrick

În ediția de miercuri, 1 martie, de ziua Mărțișorului, concurentele din Casa iubirii vor fi răsfățate și vor avea parte de multe surprize plăcute puse la cale de băieți.

Bianca va fi chemată în camera roșie de Laurențiu, noul concurent și vor încerca să se cunoască mai bine, în ciuda faptului că aceasta se află într-o relație cu Alexandru. Partenerul ei va fi de-a dreptul șocat de faptul că Bianca a acceptat să converseze cu Laurențiu și se va declara dezamăgit, considerând un gest urat din partea ei.

Citește și: Cristiana este noua concurentă din Casa iubirii! Iată cine sunt băieții pe care ii admiră în cadrul emisiunii! „Să fie puternic și masculin! Îmi place energia aia masculină! Asta caut!”

Pe de altă parte, Nona se va întâlni în camera roșie cu Ionuț, căruia îi va mulțumi pentru laleaua primită din partea lui. În tot acest timp, Patrick va privi cu uluire și dezamăgire pe monitor că Nona îi zâmbește lui Ionuț.

Nona: Mulțumesc frumos de lalea! Frumos gest!

Ionuț: Cum ești?

Nona: Sunt bine!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick: Bipolară!

La scurt timp, Nona va fi chemată din nou în camera roșie, de această dată de Patrick. Tânărul pare dezamăgit și chiar gelos, după întâlnirea fostei lui iubite cu Ionuț. Cei doi vor purta o conversație in urma căreia, Nona va izbucni in lacrimi. 

Întrebată ulterior de Andreea Mantea, dacă crede că Patrick suferă după despărțirea lor și mai ales după ce ea s-a întâlnit cu Ionuț în camera roșie, Nona va mărturisi că nu știe pentru că nu mai are încredere în el.

„Nu știu! Eu nu mai am încredere în el! Pentru că el sare de pe fix! Așa că nu știu! Dar el este o persoană importantă pentru mine în casă!”, spune Nona.

Citește și: Laurențiu este noul concurent din Casa iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting! Iată ce reacții au avut concurentele la apariția carismaticului băiat!