Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale și cum a reacționat Patrick!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 mar 2023, 19:00

Nona a lansat acuzații grave la adresa Patriciei! Iată ce și-au spus cele două rivale astăzi în Casa iubirii și ce reacții s-au declanșat! „Tu ai venit pentru faimă, pe tine nu te interesează relațiile. Tu ai spus!”

Fetele și băieții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi momente romantice, pline de emoții, dar și de tensiuni și răsturnări spectaculoase de situație, însă cu toate acestea toți își doresc în continuare să își caute jumătatea. In ediția de miercuri, care a fost dedicata zilei Mărțișorului, Nona s-a întâlnit cu Ionuț in camera roșie, iar acest lucru l-a întristat pe Patrick. Astăzi, Nona a trecut la atac împotriva Patriciei si a lansat acuzații neașteptate la adresa ei, de parca ar fi vrut sa ii demonstreze fostului ei iubit ca noua lui pretendenta nu

este potrivita pentru el.

Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Nona și-a îndreptat toate armele împotriva Patriciei, lansând la adresa ei acuzații uluitoare. Această a subliniat faptul că rivala ei a recunoscut încă de când a intrat în emisiune că a venit mai mult pentru faima și mai puțin pentru a-și cauta un partener alături de care să își construiască o relație.

Nona: Nu-i nimic nou, nu a ascuns, a zis că da, mi-aș dori, și dacă o să fie și iubit și așa mai departe, o să fie bonus. Corect?

Patricia: Nu, eu am zis prima dată că am venit să-mi fac iubit și pentru experiență, mai mult, nu pentru faimă! Uită-te la primul episod!

Nona: Păi primul episod este primul episod, discuțiile noastre sunt discuțiile noastre!

Patricia: Pot să zic și eu din discuțiile noastre!

Nona: Nu am să permit nimănui să își bată joc de băiatul pentru care eu am sentimente!

Patricia: Dar cine și-a bătut joc?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nona: Tu!

Patricia: Cu ce?

Nona: Tu ai venit pentru faima! Pe tine nu te-au interesat relațiile! Tu ai spus!

Pe de altă parte, Nona a scos la iveală și faptul că Patricia i-a cerut sfaturi Biancăi și a adus și acest subiect în discuție în cadrul ediției de astăzi, acuzând-o pe rivală ei că solicită sfaturi pentru emisiune pentru a gestiona cât mai bine pe viitor șederea ei în Casa iubirii.

„La mall. Sfaturile de emisiune pe care le cereai de la Bianca, pentru ce-ți trebuiau?”, a spus Nona.

Citește și: Întâlnire surpriză pentru Nona, în camera roșie! „El mi-a vorbit cu răutate” Concurenta i-a răspuns cu aceeași moneda lui Patrick și a acceptat invitația lui Ionuț! Iată cum a reacționat fostul ei iubit!

Citește și: Laurențiu este noul concurent din Casa iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting! Iată ce reacții au avut concurentele la apariția carismaticului băiat!