Nona și Patricia, schimb de replici acide! Cele două rivale au ajuns din nou să se certe, după ce Patrick a decis să mai dea o șansă relației sale cu Nona! „Fă-mă și pe mine șerpoaică!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 mar 2023, 19:12

Patricia o înfruntă pe Nona! Împăcarea dintre Patrick și Nona a picat ca un trăsnet asupra Patriciei! Cele două rivale au ajuns din nou la cuțite în Casa iubirii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi provocări de senzație, momente pline de romantism, dar și răsturnări uluitoare de situație ce îi pun la mare încercare pe concurenții care se află într-o relație. După ce în ediția de joi, Nona a încercat din răsputeri să o pună la punct pe Patricia și să îi demonstreze lui Patrick faptul că nouă concurență nu este deloc potrivită pentru el deoarece ea a intrat în emisiune doar pentru faima și nu pentru a-și caută un partener.

Nona și Patricia, schimb de replici acide! Cele două rivale au ajuns din nou să se certe, după ce Patrick a decis să mai dea o șansă relației sale cu Nona

În ediția de astăzi, Nona și Patrick s-au întâlnit în casa băieților, unde au încercat să își clarifice vechile lor neînțelegeri și să facă din ce în ce mai mulți pași către o împăcare oficială.

Pe de o parte, Nona i-a explicat tânărului că nu a avut deloc sentimente pentru Ionuț și că reacțiile ei au fost doar mici joculețe pentru a-l face gelos.

De asemenea, Nona i-a spus că își dorește că el să adopte o atitudine mult mai matură pentru că lumea să nu-l mai eticheteze drept un copil. Pe de altă parte, Patrick, i-a atras atenția că are o doză de răutate pe care ar fi folosit-o chiar și în împotriva lui dacă nu ar fi avut sentimente pentru el.

Tot astăzi, Nona și Patricia s-au înfruntat din nou în Casa iubirii. Cea care a declanșat discuția aprigă a fost Patricia, care i-a spus Nonei că tot ce a fost între ea și Patrick a fost pentru că brunetă a provocat-o, într-o Gala anterioară. Mai mult decât atât, concurenta a subliniat faptul că este dispusă să îi mai ofere o șansă lui Patrick.

”Cred că îi mai pot oferi a două șansă lui Patrick. Am înțeles ideea, i-am spus și eu că nu. Îmi susțin părerea, ea văd că nu are cuvânt. Nu o condamn!”, a spus Patricia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Nona s-a arătat foarte deranjată de faptul că Patricia l-a invitat la dans pe Patrick la acel moment, deși știa clar că doar ce se despărțise de ea.

Nona: Când a fost dansul, ea l-a ales pe băiatul care era în cuplu!

Patricia: Stai un pic, atunci când eu l-am chemat pe Patrick la dans, tu erai despărțită de el, nu mai erați într-un cuplu. Nu râde, că așa a fost. Am avut reacția asta pentru că, nu știu, cu o zi înainte, cred a fost gala, m-ai provocat și am zis da, să vină Patrick, să dansez cu el.

Citește și: Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale și cum a reacționat Patrick!

Citește și: Patrick, mărturisire surprinzătoare față de Nona! „Eu mă duc cu tine până la capăt”. Concurenții au spus tot ce simt unul față de altul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.