Nona și Patrick au de gând sa mai dea o șansă relației lor! Concurentul a recunoscut în fața fostei lui iubite că s-a lăsat influențat de părerile celor din jur! Iată ce decizie a luat Nona! „Situația cu Patricia o iau ca un vis!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 mar 2023, 19:03
Foto(4)

Nona luptă cu toate armele pentru a-l recuceri pe Patrick! Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai aproape de a forma oficial din nou un cuplu în Casa iubirii! „Oricum ești șerpoaică, dar faină!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare zi de noi provocări de senzație, de momente emoționante sau pline de romantism, dar și de răsturnări neașteptate de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care au deja o relație în cadrul show-ului. Este și cazul celor doi concurenți care au format până nu demult unul dintre cele mai apreciate cupluri în Casa iubirii, Nona și Patrick, dar care la un moment dat au decis să pună punct relației lor și să meargă mai departe pe drumuri separate.

După ce de ziua Mărțișorului, Nona s-a întâlnit cu Ionuț în camera roșie, Patrick a început să își arate gelozia și să îi dea de înțeles fostei lui iubite că încă are sentimente puternice pentru ea. Pe de altă parte, Nona a trecut și ea la acțiune și a încercat din răsputeri să îi demonstreze prin orice mijloace lui Patrick, faptul că Patricia nu este deloc potrivită pentru el și că a venit în emisiune doar pentru faima și nu pentru a-și caută jumătatea.  

Nona și Patrick, din ce în ce mai aproape de împăcare! Concurentul recunoaște în fața fostei lui iubite că s-a lăsat influențat de părerile celor din jur

În ediția de astăzi, Nona și Emma au mers în casa băieților, acolo unde pe de o parte Nona l-a abordat pe Patrick, iar colegă ei s-a apropiat de Andrei. Nona și Patrick au încercat să discute despre problemele și neînțelegerile lor din ultima vreme și au recunoscut faptul că încă își doresc să mai dea o șansă relației lor.

Cei doi concurenți au vrut să dea cărțile pe față și să își spună reciproc tot ceea ce i-a deranjat și i-a adus în punctul de a se despărți. Pe de o parte, Patrick a mărturisit că s-a lăsat influențat de cei din jurul lui care o acuzau pe Nona de faptul că se apropia și de Ionuț în același timp și astfel în mintea lui a încolțit gelozia aprigă și incertitudinea în privința comportamentului ei.


Pe de altă parte, Nona i-a spus lui Patrick faptul că nu a simțit nimic pentru Ionuț niciodată și că toate reacțiile ei au fost doar simple joculețe pentru că îi plăcea să îi stârnească gelozia.

Concurenta i-a mai menționat partenerului ei de discuție și faptul că își dorește să se reapropie de el și să formeze din nou un cuplu că înainte, însă i-a cerut să devină mult mai matur în gândire și în comportament pentru că lumea să nu îl mai compare cu un copil.

Patrick: Oricum ești șerpoaică, dar faină! Ești oricum! Ai o latura foarte bună, dar și un venin în ține! Apreciez că nu ai cu mine, pentru că ai drag de mine, dar dacă nu aveai drag de mine erai rea și cu mine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nona: De fel nu sunt atât de rea! Eu mă enervez pe moment zic ce am de zis și am uitat!

Patrick: Eu am un semn de întrebare!

Nona: Eu am pretenții de la tine! Eu vreau să văd bărbatul din ține! M-am săturat să te asocieze lumea cu un copil! Că nu ești copil, atâta timp cât tu își asumi o cunoaștere cu o femeie de 30 de ani!

Patrick: Mie îmi pare că tu ești mai copil decât mine, chiar dacă ai 30 de ani!

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

Citește și: Nona și Patricia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată de la anume a plecat disputa celor două rivale și cum a reacționat Patrick!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.