Nona și Patrick, prima discuție după despărțire! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! Vor mai da sau nu o șansă relației lor? „Eu îți spun pe față că am drag mare de tine și îmi place de tine rău!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 feb 2023, 18:59

Nona și Patrick au discutat despre neînțelegerile care au dus la despartirea lor

Sursa: Captură KANAL D

Nona și Patrick au discutat pentru prima dată între patru ochi, după despărțire! Nervii s-au întins la limită! Iată ce avertisment a lansat Nona la adresa Patriciei! „Chestia asta a început să mă enerveze și mi-e frică de reacția pe care o să o am!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2 au parte în fiecare zi de noi provocări, de momente pline de romantism, dar și de clipe tensionate și chiar de certuri și despărțiri neașteptate. Așa cum este și cazul concurenților Patrick și Nona, care păreau foarte fericiți împreună însă la scurt timp de la anunțul că formează oficial un cuplu în Casa iubirii, au decis să pună capăt relației lor, invocând neîncredere și gelozie.

În ediția de astăzi, cei doi tineri au avut ocazia să se întâlnească din nou față în față și să discute pentru prima dată între patru ochi după despărțire.

Nona și Patrick, prima discuție după despărțire! Ce și-au spus cei doi concurenți! Vor mai da sau nu o șansă relației lor?

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Patrick și Radu au venit în vizită în tabăra fetelor, acolo unde au încercat să se apropie de concurentele pe care le plac și pentru care au declarat deseori că au sentimente.

Pe de o parte Radu a început să converseze cu Cristina despre diverse lucruri, în vreme ce Patrick a preferat să se retragă în grădina alături de Nona, în ciuda faptului că Patricia nu l-a scăpat din priviri.

Nona și Patrick au avut ocazia să discute față în față despre destrămarea cuplului lor, însă și despre motivele care au dus la luarea deciziei de a pune punct relației lor.

Cei doi tineri au încercat sa își spune tot ceea ce aveau pe suflet si sa găsească o soluție pentru toate problemele lor. 

Patrick: Mie îmi pare rău de tine! Pentru că văd că tu acum chiar ești implicată în ceea ce ne privește pe noi doi! Ești sigură de date-ul ăsta sau nu?

Nona: Tu când ai dansat cu ea au fost chestii de astea să-i dai de înțeles sau să o strângi tare de mâna, să o apuci de talie, să îi dai de înțeles că te atrage?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Patrick: Mă uităm pe aici prin oglinzi, mă uităm pe la ține! Poate nu știu ce se întâmplă! Nu știu un răspuns! Eu i-am spus ei că o simpatizez așa că om! Mie mi-ar plăcea să merg cu tine la date!

Nona: Nu mă sensibilizez! Chestia asta a început să mă enerveze și mi-e frică de reacția pe care o să o am!

Patrick: Eu îți spun pe față că eu am drag mare de tine și îmi place de tine rău! Ești ce trebuie! Dacă eram afară poate era altfel! Tu pentru mine ești un punct slab! Ești wow!

Nona: Nu trebuie să ne batem joc unul de altul!

Citește și: Momente dureroase pentru Nona! Patricia îl alege pe Patrick pentru primul dans în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit! „Ți-e frică de Nona?”

Citește și: Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Iată ce declarații uluitoare au făcut concurenții despre modul în care s-au pregătit pentru luna februarie în care vor celebra dragostea! "Ne simțim bine! E o atmosfera plăcută!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.