Nona și Patrick, prima întâlnire romantică în afara emisiunii și primul „te iubesc” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți prima lor escapadă amoroasă și ce reacții s-au stârnit în rândul colegilor din Casa iubirii! Tu mă cunoști. Eu pe tine nu prea!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 mar 2023, 19:00
video Foto(4)

Nona și Patrick, momente romantice în prima lor escapadă amoroasă în afară emisiunii! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți și ce mărturisiri surprinzătoare și-au făcut! „Te-am adus la Burj Kalifa de Galați!”

După o lungă perioadă cu multe neînțelegeri generate din gelozie și orgoliu, Nona și Patrick s-au împăcat și au ales marcheze fericitul eveniment printr-o escapadă romantică, într-un loc special. În ediția de astăzi, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții din Casa iubirii că vor avea ocazia să îi vadă pe Nona și Patrick în timpul primului lor date în afară platourilor de filmare, într-o locație de poveste.

Nona și Patrick, prima întâlnire romantică în afara emisiunii și primul „te iubesc” Cum au petrecut cei doi îndrăgostiți prima lor escapadă amoroasă

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Nona și Patrick au privit alături de colegii lor imagini de senzație de la prima lor escapadă romantică în calitate de cuplu. După o perioadă destul de agitată în care cei doi îndrăgostiți au avut parte de multe certuri și răsturnări uluitoare de situație, de aproape o săptămână, aceștia s-au împăcat și au anunțat că formează din nou un cuplu în cadrul show-ului.

La scurt timp după vestea împăcării, Nona și Patrick au avu ocazia de a merge împreună la prima lor întâlnire romantică în afara casei, unde s-au bucurat de momente de neuitat.

Vizibil emoționat și nerăbdător, Patrick a venit să o ia de la hotel pe iubita lui Nona, pentru a merge împreună în prima lor escapadă amoroasă. Tânărul a așteptat-o cu un buchet mare de flori și a poftit-o în mașină care s-a îndreptat către Galați, pe faleză Dunării, unde au petrecut cele mai frumoase clipe de când formează un cuplu.

În timpul călătoriei lor, Nona i-a mărturisit iubitului ei faptul că a stat puțin în dubii inițial și a cântărit mult dacă să meargă sau nu cu el la întâlnire, deoarece aceasta se supărase teribil pe el după ce a văzut momentul sărutului cu Patricia, de Dragobete.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Stăteam al dubii să nu mai merg la date! Tu știi că nu văzusem sărutul tău cu Patricia și l-am văzut! La început nu am mai vrut să merg la date dar după aia am zis că suntem împăcați de o săptămâna și până la urmă poare mă faci să-mi schimb părerile!”, a spus Nona.

După un drum destul de lung, cei doi îndrăgostiți au ajuns în orașul Galați, aflat pe Dunăre, acolo unde au petrecut cele mai frumoase clipe din viață lor și s-au bucurat unul de altul

în cele mai tandre ipostaze. Mai întâi s-au cazat la hotel, acolo unde apoi s-au pregătit de ieșirea în oraș și cel mai important, Nona și Patrick și-au spus pentru prima dată „te iubesc”. Cei doi tineri au profitat de ocazie și au încercat să se apropie din ce în ce mai mult. Patrick a îndrăznit chiar la un moment dat să îi ceară ajutorul iubitei sale pentru a-i calcă o cămașă, iar Nona a acceptat cu plăcere și s-a dovedit foarte pricepută și la treburi casnice.

Citește și: Momente dramatice pentru Ionuț, în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a reușit până acum să își deschidă sufletul pentru o nouă relație în cadrul emisiunii! „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!”

Citește și: Imaginile cu Patrick la bustul gol, la primul date cu Nona, în afara casei, stârnesc invidia Patriciei. Concurenta pune paie pe foc:”A văzut ea destule”