Nona și Patrick se vor bucura de prima cină romantică, în Casa iubirii! „Sărutul tău m-a luat prin surprindere!” Aflați dacă cei doi vor forma un cuplu, dar și ce scandal teribil va izbucni în casa băieților, vineri, 3 februarie, de la 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 feb 2023, 19:52
Foto(4)

Momente romantice în Casa iubirii! Nona și Patrick vor avea parte de prima lor cină! „Probabil vom părăsi Casa iubirii împreună!” Aflați ce se va întâmpla cu cei doi tineri!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări și momente de senzație pentru concurenții care au venit să își caute jumătatea și care încep pe zi ce trece să se cunoască mai bine și să se apropie în funcție de simpatii și afinități. Însă în același timp au loc și primele tensiuni puternice în casa băieților, care sunt foarte orgolioși și reacționează aprig. În ediția de vineri, în Casa iubirii, pe de o parte, Nona și Patrick vor avea parte de prima lor cină romantică, iar pe de altă parte, în casă băieților va izbucni

un scandal de proporții.

Nona și Patrick se vor bucură de prima cină romantică, în Casa iubirii! „Sărutul tău m-a luat prin surprindere!”

În ediția de vineri, 3 februarie 2023, în Casa iubirii, tensiunile vor atinge cote maxime în tabăra băieților, unde Robert va fi din nou pus la zid de către toți ceilalți, din cauza atitudinii lui. Încolțit din toate părțile, Robert le va spune în față tuturor că au un comportament agresiv.

Citește și: Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Robert: Ești agresiv!

Andrei: Cine? Sau ne pui pe toți în aceeași oală?

Robert: Voi! Toți! Și tu!

Radu: Ce te face pe ține să crezi că tu ești un concurent puternic? Ce atuuri ai tu?

Io nuț: Va rog eu frumos! Pot să ies? Lăsați-mă să ies, că nu pot să mă mai abțin! Va rog frumos!

Și tot în ediția de vineri, Nona și Patrick vor avea parte de prima lor cină romantică.

În ciuda faptului că cei doi tineri au trecut prin momente dificile zilele trecute, după ce Nona își exprimase dorința de a ieși la un date cu Ionuț, acum se pare că se îndreaptă cu pași repezi spre formarea unui cuplu în Casa iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Patrick: Wow! Ce surpriză!

Nona: Sărutul tău m-a luat prin surprindere!

Patrick: Te-a deranjat? Sincer!

Nona: Nu!

Patrick: Uită-te unde suntem acum! Adică eu ți-am spus cum să joci oarecum! Ai jucat așa și m-ai câștigat total!

Nona: Suntem aici, în Casă iubirii și aici știi foarte bine că se întâmplă multe lucruri într-o zi!

Patrick: Hai să punem și varianta că într-o zi vom părăsi Casa iubirii împreună!

Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii! Nona îl va chema pe Patrick în camera roșie și îl va săruta pasional! „Îl vreau pe Patrick aici”