Nona și Patrick, tot mai aproape de despărțire! „Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!” Aflați ce decizie neașteptată vor lua cei doi tineri, vineri, 17 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 feb 2023, 21:19
Foto(5)

Nona și Patrick, la un pas de a-și spune adio! Iată ce hotărâre dureroasă vor lua cei doi concurenți în privința relației lor! Nona va izbucni în lacrimi amare! „Cred că ar trebui să încetăm cunoașterea! Vreau acasă!”

Nona și Patrick s-au plăcut încă de la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii și s-au apropiat din ce în ce mai mult iar în cele din urmă au decis să formeze oficial un cuplu în cadrul show-ului și să își continue perioada de cunoaștere. Însă de curând, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată între cei doi tineri. În ciuda faptului că de Ziua îndrăgostiților Nona și Patrick au avut parte de o întâlnire romantică și păreau foarte fericiți, după doar două zile aceștia au ajuns într-o situație dificilă fiind la un pas de o posibilă

despărțire, după ce Patrick a răbufnit și i-a făcut câteva reproșuri aprige partenerei lui.

Nona și Patrick, tot mai aproape de despărțire! „Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!”

Deși în ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Nona l-a chemat în camera roșie pe Patrick pentru a discuta despre problemele care îi frământă și i-au adus în pragul despărțirii, în ediția de vineri, situația celor doi tineri va capătă o turnură neașteptată deoarece aceștia vor ajunge tot mai aproape de a pune punct relației lor.

Patrick va veni în casa fetelor și va profită de ocazie pentru a mai discuta cu Nona despre problemele lor. Cei doi tineri se vor retrage în grădina, acolo unde Nona îi va cere partenerului ei să îi mai explice încă o dată care sunt motivele pentru care a făcut pași înapoi. Tânărul îi va enumeră motivele care l-au deranjat: mesajele primite de Nona, faptul că ea a plâns într-o postare făcută pe InstaStory și Ionuț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vizibil afectată de cuvintele tăioase lansate de Patrick și de neîncrederea pe care a afișat-o în ultimele două zile față de ea, Nona decide, cu ochii în lacrimi, să pună punct perioadei lor de cunoaștere, deși recunoaște că nu ar vrea. Impresionat de lacrimile amare ale Nonei, tânărul o va îmbrățișa și va pleca spre casa băieților, nu înainte de a-i cere Emmei să meargă în grădina pentru a o consola pe Nona.

„Cred că ar trebui să încetăm cunoașterea! Vreau acasă!”, spune Nona, profund îndurerată.

Citește și: Nona și Patrick s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre problemele apărute în relația lor! Iată ce și-au spus cei doi tineri! „Am niște nelămuriri în privința noastră!”

Citește și: Casa Iubirii se zguduie din temelii! Patrick regretă că s-a grăbit să oficializeze relația cu Nona: ”Sunt un repezit” Ionuț este mărul discordiei! Patrick a văzut între el și Nona alte gesturi care au stârnit gelozia

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.