Nona și Patrick vor fi puși la zid pentru reacțiile lor! „Suntem luați de fraieri aici” Aflați ce decizie uluitoare va lua concurenta și ce se va întâmpla miercuri, 19 aprilie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 apr 2023, 19:00
Foto(4)

Răsturnare neașteptată de situație, miercuri, în Casa iubirii! Nona va face o afirmație năucitoare! „Îmi cer eliminarea, descalificarea, pentru că deja îmi stă toată chestia asta în gât! Am obosit!”

Ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii se anunță una de-a dreptul incendiară. Discuția aprinsă dintre Nona, Patricia și Patrick ce a izbucnit marți va avea urmări neașteptate în ediția de mâine, deoarece mulți dintre concurenți îi vor pune la zid pe Nona și Patrick pentru faptul că au iscat acel scandal și au încercat din răsputeri să aducă argumente și explicații pentru a combate zvonurile urâte apărute despre Nona.

În cele din urmă, Nona va ajunge să spună în față tuturor că își va cere descalificarea după toate cele ce i s-au întâmplat în ultimele zile.

Nona și Patrick vor fi puși la zid pentru reacțiile lor! „Suntem luați de fraieri aici”Aflați ce decizie uluitoare va lua concurenta

În ediția de miercuri, 19 aprilie, Patrick va încerca să le explice tuturor colegilor din Casa iubirii faptul că regretă că în timpul ediției de marți s-a ajuns la discuția aprinsă dintre Nona și Patricia și la acuzațiile grave care au fost aduse.

Mai mult decât atât, tânărul și-a cerut scuze în față tuturor celor din casă, însă Bianca va simți nevoia să intervină și să atragă atenția asupra faptului că Nona nu și-a cerut deloc scuze și pare că nu ar avea de gând să o facă, deoarece considera ca nu a greșit cu nimic.

Patrick: Ne cerem scuze și mergem înainte! Eu mă bucur că s-a trecut peste subiectul asta!

Bianca: Va cereți? Nona nu pare de aceeași părere! Cu ce a greșit Nona ieri?

Patrick: În exprimare, eu dacă eram în locul ei aș fi fost puțin mai moale!

Marinel: Nona, la ce faci tu acum! Scuză-mă și tu Patrick și Nona dacă va jignesc! Mi se pare că suntem luați de fraieri aici!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nona: Situația asta mă face deja să îmi ajung la limite! Și cu ocazia asta să îmi cer eliminarea, descalificarea, pentru că deja îmi stă toată chestia asta în gât!

Marinel: Nona dar de ce reacționezi așa?

Nona: Pentru că am obosit! Am obosit de tot ceea ce se întâmplă aici!

Marinel: Dar nu din cauza noastră, Nona!

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!

Citește și: Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția"