Nona va izbucni în lacrimi! Aflați ce anume o va deranja teribil la comportamentul lui Patrick și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 3 aprilie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 apr 2023, 20:38
casa iubirii Foto(4)

Nona, in lacrimi, in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Momente dificile pentru Nona și Patrick! Concurenta va izbucni în lacrimi după ce partenerul ei va avea un comportament deplasat față de Erisa! Andreea Mantea o va întreba pe Nona ce i s-a întâmplat! „Te-ai enervat? Ești dezamăgită?”

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii continuă în forță la Kanal D cu noi momente de senzație, clipe romantice, dar și răsturnări uluitoare de situație prin care trec mai ales concurenții care au deja o relație în cadrul show-ului. Unele cupluri au ajuns la despărțire din diverse cauze însă cel mai adesea motivul principal al certurilor a fost gelozia sau orgoliul puternic. Într-o astfel de situație vor ajunge din nou Nona și Patrick, în ediția de luni a emisiunii, când cei doi concurenți vor fi extrem de geloși și își vor răspunde cu aceeași moneda.

Nona va izbucni în lacrimi! Aflați ce anume o va deranja teribil la comportamentul lui Patrick și ce se va întâmplă cu relația lor

După Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, care a fost marcată de multe certuri aprige, la finalul căreia nu a plecat niciun concurent acasă, iar Favorita Săptămânii a fost desemnată Mihaela, o nouă săptămâna va începe tot într-o atmosfera tensionată.

În ediția de luni, Nona și Patrick vor ajunge din nou să se certe din cauza geloziei. Pe de o parte, Patrick va fi deranjat de ipostazele apropiate dintre Ionuț și Nona, iar pe de altă parte, concurenta va izbucni în lacrimi după ce Patrick va avea un comportament îndrăzneț față de Erisa.

Citește și: Bianca și Nona, ceartă aprigă în Casa iubirii! Iată ce schimb de replici acide și jignitoare a avut loc între cele două concurente astăzi în Gala! „Prietenii nu se vorbesc pe la spate!”

La un moment dat, Ionuț va merge în casa fetelor, acolo unde nu va ezită să se apropie din nou de Nona, cea care în urmă cu ceva vreme afirmase că l-ar fi admirat la început. Concurentul o va sărută pe obraz, fapt ce îl va înfuria teribil pe Patrick.
Pe de altă parte, Patrick va recurge și el, la rândul lui, la un gest mult prea îndrăzneț la adresa Erisei, noua concurentă, care va merge în casa băieților și va dansa lasciv, provocându-i la gesturi neadecvate mai ales pe cei care au deja un cuplu în Casa iubirii.

Gesturile și atitudinea lui Patrick o vor dezamăgi cumplit pe Nona, care la un moment dat va izbucni în lacrimi, însă nu va renunța la orgoliu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată de Andreea Mantea dacă a deranjat-o comportamentul lui Patrick față de Erisa, Nona nu a vrut să recunoască faptul că se simțea rănită după ce partenerul ei a dansat lasciv cu noua concurentă.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Cristina a zbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Nu știu ce face!” Marinel și Ionuț au sărit să o consoleze pe Cristina!