Nona va izbucni în lacrimi, după ce Patricia îi va stârni din nou gelozia! „Nu suntem la nivelul ăla că noi să facem glume!” Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 8 aprilie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 apr 2023, 19:36
video Foto(4)

Gelozie și suspine în Casa iubirii Nona va izbucni în lacrimi după își va simți din nou relația amenințată de prezența Patriciei! Bianca va amplifica tristețea Nonei! „Vine fata vânătă toată, plină de vânătăi și tu zici de ce n-avea mai multe!”

Săptămâna aceasta se va încheia în Casa iubirii într-o atmosferă tensionată, deoarece se vor iscă noi certuri și discuții aprinse în tabăra fetelor, acolo unde gelozia va atinge cote maxime. Este vorba despre Nona, care va răbufni din nou din cauza Patriciei, pe care încă o consideră un pericol pentru relația ei cu Patrick. Tortul va pleca de la o glumă pusă la cale de Patricia, iar apropierea ei de Patrick o va scoate din minți pe Nona, care va reacționa aprig.

Nona va izbucni în lacrimi! Patricia va stârni din nou gelozia Nonei interveni din nou între ea și Patrick! „Nu suntem la nivelul ăla că noi să facem glume!”

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, lucrurile se vor precipita din nou în casa fetelor, unde Nona va răbufni la adresa Patriciei, după ce va simți că relația ei cu Patrick este în pericol.

Cele doua eterne rivale își vor spune din nou replici aprige si jignitoare.

Citește și: Bianca și-a ieșit din minți din cauza insinuărilor lui Robert! „Nu depinde de mine că tu n-ai sentimente pentru ea!” Iată ce decizie neașteptată a luat Andreea Mantea în privința Biancăi, în timpul conflictului aprig dintre ea și Robert

Ionuț va merge în casa fetelor, unde va fi întâmpinat că un rege, deoarece toate concurentele vor dansa și se vor mișcă lasciv în jurul carismaticului tânăr, asta după ce acesta își va exprimă din

nou dorința de a pleca acasă. Astfel, pentru a-l determina să se răzgândească, fetele îi vor pregăti multe surprize, printre care și un dans senzual, care va stârni gelozia lui Alexandru, deoarece printre fetele care au animat atmosfera se va află și Bianca.

„Nu vezi că el tot spune de vreo luna că pleacă acasă! Nu e chiar așa de simplu! Ce se întâmplă în casă fetelor?”, va

spune Alexandru.

Pe de altă parte, Nona va izbucni în lacrimi din senin. Întrebată de Andreea Mantea ce anume i s-a întâmplat, Nona nu vrea să dezvăluie ce anume a deranjat-o. Bianca va interveni și va amplifica suferința Nonei, care va izbucni în lacrimi.

Andreea Mantea: Tremuri, ai lacrimi în ochi! Care e faza? De ce? Nona?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca: Vine fata vânătă toată, plină de vânătăi și tu zici de ce n-avea mai multe!

Andreea Mantea: Păi tot ea și-o ia!

Nona: Acolo a fost un joc, între dânșii!

Bianca: Dar tu i-ai dat din suflet! Frumos!

Nona: Mă deranjezi că persoană! Nu suntem obligați să suportăm pe cineva!

Patricia: Ignoră-mă! Nici nu trebuie să mă suporți!

Nona: Nu suntem la nivelul ăla că noi să facem glume! Atât!

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick