Nonconformistul Can din serialul "Mireasa din Istanbul", un tatic fericit dincolo de platourile de filmare! Iata cum arata celebrul Murat Aygen in cel mai frumos rol al vietii sale, de sot si tata devotat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2020, 20:50
video Foto(11)

Murat Aygen este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Murat Aygen s-a nascut in 1971, in orasul Diyarbakir, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul nativ si l-au indrumat sa urmeze calea spre actorie. Copilul nazdrava si talentat avea sa ajunga un adolescent cu aspiratii mari spre o cariera artistica de succes. Fapt ce s-a adeverit cativa ani mai tarziu, cand a fost admis la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii Mimar Sinan, din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in anul 1994, devenind actor cu drepturi depline.

A inceput sa joace pe marile scene ale teatrelor din Istanbul, dar in paralel s-a dedicat si muzicii, o alta mare pasiune a acestuia. 

 

 

In anul 2005 a acceptat pentru prima data propunerea de a juca intr-un film artistic "Ankara Ekspresi", care i-a adus un succes rasunator si l-a propulsat printre cei mai apreciati actori din Turcia.

Celebritatea i-a adus si alte propuneri de a juca si in seriale de televiziune, pe care nu le-a refuzat. Primul rol intr-un serial de televiziune a fost cel jucat in anul 2008, in productia "Paramparça Aşklar", care i-a adus un plus de notorietate. 

 

 

Publicul din Romania l-a cunoscut prin intermediul serialului "Yaman", in care a interpretat rolul "Faruk", tatal Mirei.

Si recent prin interpretarea de exceptie a rolului "Can", in serialul "Mireasa din Istanbul". 

 

 

 

Celebrul actor Murat Aygen s-a dedicat foarte mult carierei sale si desi parea un burlac incurabil, in 2010 a decis sa o ceara in casatorie pe cea care ii era iubita de cativa ani, frumoasa actrita Nihan Asli Elmas.

Cei doi indragostiti s-au casatorit in anul 2010, iar cinci ani mai tarziu a venit pe lume fetitia lor, Nilay, formand o familie superba. 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.