None a refuzat-o, dar Bianca nu-l poate uita! Cum va continua aceasta situatie! Iata cum are de gand sa procedeze concurenta! La ce masuri va recurge?

Autor: Daniela Iliuta

Bianca a suportat cu greu respingerea lui None si a continuat sa incerce sa il cucereasca insa fara sorti de izbanda.

Desi s-a zbatut inca de la revenirea ei in competitie, sa ii cucereasca inima lui None, cu orice pret, Bianca nu a reusit sa ajunga acolo unde si-a propus, deoarece s-a lovit in permanenta de atitudinea lui rece si distanta.
In discutia purtata cu Simina si Andreea, Bianca a recunoscut ca il poate uita pe None si tocmai din aceasta cauza nu a putut sa se apropie de un alt baiat din casa.


"Cum am facut cu Jador! Nu am avut cum! Am zis atunci ca protejez casa si vine un baiat nou!", a spus Bianca.
Pe de alta parte, Bianca a sfatuit-o pe Andreea sa aiba grija cu Bogdan, deoarece a observat un comportament ciudat la acesta in ceea ce priveste modul in care actioneaza pe contul lui de socializare, unde a publicat iamgini cu el si alte concurente si le-a cerut parera fanilor lui sa il sfatuiasca ce fata i s-ar potrivi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”