None, dezvaluiri neasteptate despre legatura dintre Ricardo si Simina! "Am primit o poza cu voi doi..." Iata ce anume a iesit la iveala si cum a reactionat Ricardo!

Autor: Daniela Iliuta

None a venit cu noi dezvaluiri despre ceea ce a existat intre RIcardo si Simina.

Dupa ce in editia de ieri, Bianca a aruncat bomba despre fosta relatie dintre Simina si Ricardo, povestind fara menajamente, astazi, a cel care a preluat initiativa a fost None, care a venit cu nli dezvaluiri despre legatura dintre Ricardo si Simina.


None a recunoscut ca, de curand, a primit o dovada graitoare in ceea ce priveste asa-zisa relatie dintre Ricardo si Simina. Acesta a sustinut ca este vorba despre o poza, in care Ricardo apare alaturi de Simina, imbratisand-o.

Pe de alta parte, Ricardo a sarit sa se apere incercand sa vina cu argumnete pentru a combate ceea ce cred colegii lui despre intreaga situatie creata.
"O stiu de doi ani! Am vrut atunci sa vedem, ea nu a vrut atunci! Acum sase luni ne-am intalnit la mare, o data la un club si o data pe faleza si dupa am ramas prieteni, in Timisoara!", a spus Ricardo.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.