None, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de tatal sau! Iata cat de mult seamana tanarul cu parintele sau!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 21:40
video Foto(5)

None a fost unul dintre cei mai carismatici si apreciati concurenti de la "Puterea dragostei".

None a intrat in sezonul doi ''Puterea dragostei'' cu o atitudine schimbata si hotarat sa isi gaseasca jumatatea. In acest moment, None vrea sa cunoasca mai mult fetele din casa, desi cea care i-a atras atentia a fost Ligi. 

Citeste si: Roxana si Turcu, rafuiala inainte de inceperea filmarilor la "Puterea dragostei"! Mesajele trimise de Turcu unei admiratoare au declansat furtuna! I-a fost sau nu infidel? Iata cum a reactionat Roxana!

Desi a recunoscut ca Ligi i-a atras atentia, None s-a apropiat in ultima vreme din ce in ce mai mult de Mariana. Cei doi au fost protagonistii unor scene putin mai atipice. Pe grupurile de socializare a circulat o fotografie cu cei doi, in care pare ca None o atinge pe Mariana intr-un mod neadecvat. Totusi, imaginea nu a surprins relatia dintre cei doi, doarece None a spus clar faptul ca nu este interesat de Mariana.


La un moment dat, None nu si-a mai facut aparitia in cadrul emisiunii. Acesta a tinut sa isi informeze fanii despre ce anume i s-a intamplat. Tanarul a recunoscut ca a avut probleme cu pasaportul care i-a expirat si de aceea nu s-a putut prezenta la filmari, in timp util.

Citeste si: Fostul concurent de la ''Puterea dragostei'' s-a pozat alaturi de baietelul lui! Uite cat de mult ii seamana!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit? Primele declaratii ale acesteia: ''Chiar daca supararea...''

Dupa rezolvarea problemei cu pasaportul, None a revenit in casa "Puterea dragostei", insa la scurt timp, carismaticul tanar a fost implicat intr-o cearta teribila cu Jador si Andy, dupa ce fusese mai intai blamat de Mocanu, care i-a reprosat ca a incercat sa o cucereasca pe Andra.


Ulterior, None a anuntat in cadrul emisiunii ca se va retrage pentru o perioada de timp, pentru a reveni in tara sa isi rezolve cateva probleme ce nu suportau amanare.
None este un familist convins. Acesta a declarat deseori ca isi adora familia. De cand a plecat din emisiune, None isi petrece mult timp cu cei dragi. De curand, tanarul a fost surprins alaturi ce fratele si de tatal lui, pe care ii iubeste si ii respecta foarte mult.

None, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a cumparat un nou bolid de lux

De curand, carismaticul None a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedita in care apare langa noua sa achizitie, o masina extrem de puternica, un Nissan GT-R 35, de care este foarte mandru.
"Next level... high level!", a scris None pe contul lui de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.