None, fostul concurent de la "Puterea dragostei", ipostaze inedite de la petrecerea de Pasti! Iata cum a fost surprins tanarul alaturi de iubita sa si de bunul lui prieten, Andy!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 16:25
video Foto(4)

None a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti din casa "Puterea dragostei".

Tanarul a fost eliminat la inceputul lunii martie, insa acest lucru nu il opreste sa nu isi mai incerce iarasi norocul si sa reintre in casa iubirii. Cat timp s-a aflat in casa, None a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de public si unul dintre cei mai ravniti concurenti pentru fetele care au intrat special pentru a-l cunoaste.
In ciuda faptului ca si-a dorit sa plece din casa "Puterea dragostei", None a mentionat inainte sa paraseasca emisiunea ca i-ar placea sa revina daca va fi votat de catre sustinatorii sai.

Citeste si: Andy si Ionut Jaguarul, "duelul" masinilor de lux! Iata cum au fost surprinsi cei doi posesori de bolizi!

None si-a cautat jumatatea in casa "Puterea dragostei", insa avea sa isi gaseasca marea iubire chiar la scurt timp de la iesirea din emisiune. De curand acesta a publicat un scurt filmulet in care apare alaturi de Loredana Chivu, iar comentariul adaugat spune tot despre relatia lor.

Tanarul a scris in dreptul filmuletului "♥️ #putereadragostei", lasand sa se inteleaga faptul ca intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de iubire.

None a petrecut Pastele alaturi de iubita sa si de cativa prieteni, la malul marii, unde s-au distrat in club pentru a marca sarbatoarea.
Acestia au plecat in weekend spre litoral pentru a fi siguri ca nu rateaza surprizele si distractia pregatite de organizatori pentru aceste sarbatori de primavara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Va PUPIKI😘! #putereadragostei

O postare distribuită de None Madalin Marius (@nonemadalin1) pe

De curand, None a publicat pe o retea de socializare doua scurte filmulete in care apare alaturi de Loredana Chivu si respectiv de Andy, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Fratele meu Andy♥️! #fun #putereadragostei #poweroflove

O postare distribuită de None Madalin Marius (@nonemadalin1) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.