Norvegia, taramul fagaduintei! Romii au pus stapanire pe tarile nordice

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Daca francezii si englezii s-au saturat de ei, nu-i nimic! Romii stiu sa se reorienteze imediat! Ca doar nu degeaba sunt din neam de migratori.

Si cum Vestul Europei nu mai este atragator, au decis sa isi incerce norocul intr-o tara si mai civilizata: in nordica Norvegie! Asa ca si-au luat copiii si au plecat in lumea mare sa faca bani! Ce daca nu stiu limba? Limbajul semnelor functioneaza oriunde in lumea aceasta mare!

Si cum sunt obisnuiti sa incinga gratarele prin cimitire, de ce nu le-ar incinge si prin parcurile norvegiene, sub privirile nedumerite ale trecatorilor?! Daca gratarul in parc nu i-a surprins suficient pe norvegieni, cu siguranta mirarea a atins cote maxime cand oamenii au vazut ca romii se scalda in lac.



Si uite asa sunt luate cu asalt spatiile publice si unde gasesc un loc potrivit, isi intind satra. Cu oale si cu ulcele femeile sunt gata sa primeasca pana si musafiri norvegieni sa-i ospateze cu o tocana facuta la ceaun, pe pirostriile improvizate!

Iar pe langa inima buna, localnicii sunt si curiosi. Jocul care la noi nu mai este de multa vreme la moda la norvegieni prinde de minune.
Priviti-l pe acest barbat cat de bine invarte bilele!

In cinci secunde isi convinge "publicul" adunat ca la circ sa scoata bani din buzunar si sa isi incerce norocul! Dar cea mai buna meserie peste hotare ramane eternul si fascinantul cersit! Prinde la fel de bine ca in Franta, Spania sau Anglia!
##VIDEO81649##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”