Nostradamus, previziuni cutremurătoare pentru 2021! Ce ne așteaptă după pandemie

Autor: Elena Padure
Care au fost profetiile lui Nostradamus pentru anul 2021

Celebrul astrolog Nostradamus a făcut previziuni îngrijorătoare cu privire la situația omenirii în anul 2021.

Nostradamus a făcut mai multe previziuni cu privire la starea omenirii în acest an. Astrologul, care a trăit în secolul al XVI-lea, ar fi prezis ce urmează să se întâmple după pandemia de coronavirus. El era de părere că oamenii se vor întoarce la credință și spiritualitate după această perioadă dificilă și nesigură.  calea spirituală, care va fi favorabilă din acest punct de vedere în viitor.

Nostradamus, profeții terifiante pentru anul 2021

Potrivit lui Nostradamus, în 2021 vor apărea mai multe conflicte armate de proporții internaționale, care vor dura până în anul 2041. Astfel, România ar urma să fie cucerită de Rusia.

Opera lui Nostradamus indică și faptul că viitorul Planetei ar fi unul sumbru, deoarece vom avea parte de un număăr mare de dezastre naturale, dar și posibile războaie, pe fonsul unor schimbări neașteptate pe plan politic.

Oamenii se vor simți neputincioși în această situație, fapt care va cauza multă suferință. În catrenele cripcice ale lui Nostradamus există și referințe la pandemia de coronavirus.

Astfel, 2021 va fi un an definit de distrugeri și pierderi din amploare, care vor duce la o renaștere spirituală pe plan individual pentru mulți oameni. 

Citeste si: Descoperire noua! Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Unii vor avea magnet la bani, altii vor plati pentru greselile din trecut

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce ne așteaptă în 2021

Nostradamus credea că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii. Astfel, pandemia va fi urmată de foamete la nivel global.

Astrologii au dedus din opera lui Nostradamus și un cutremur dezastator în California, atunci când Mercur se va poziționa în Săgetător, Saturn ascendent. Planetele vor fi în această poziție pe data de 25 noiembrie 2021, conform cancan.ro.

Citeste si: Profeţiile şocante ale lui Nostradamus pentru 2021!

De asemenea, controversatul astrolog era de părere că o cometă va ajunge foarte aproape de Terra, fapt ce va cauza cutremure și alte dezastre naturale: „În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.”

Citeste si: A prezis Nostradamus pandemia coronavirus? Ce scria medicul in urma cu 500 de ani