„Noua membră a familiei. De asta aveam nevoie”, Georgiana Lobonț, le-a dat vestea mult așteptată fanilor despre cea mai mare dorință a ei care s-a îndeplinit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 mar 2023, 13:28

Georgiana Lobonț face bani frumoși de pe urma concertelor pe care le susține, motiv pentru care, merită să se răsfețe și să își îndeplinească dorințele

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și-a îndeplinit cea mai mare dorință pe care o avea de ceva vreme și, bineînțeles, a împărtășit vestea și cu fanii ei. Aceasta nu s-a putut abține și a vrut neapărat ca toată lumea să știe de noua ei achiziție.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și mai solicitate artiste din țara noastră. Piesele ei sunt atât de ascultate și de iubite, încât este chemată să cânte și peste hotare, iar sumele câștigate sunt pe măsură.

Georgiana Lobonț le-a arătat fanilor noua achiziție

Georgiana Lobonț face bani frumoși de pe urma concertelor pe care le susține, motiv pentru care, merită să se răsfețe și să își îndeplinească dorințele.

Așadar, după ce a bifat o vacanță de lux în Maldive, Georgiana Lobonț și-a cumpărat o mașină al cărei preț trece de 100.000 de euro. Imediat ce s-a urcat în mașină, aceasta a împărtășit, pe contul ei de Instagram, primele gânduri.

„Noua membră a familiei ne-a ajuns. E frumoasă tare și, de-acum, când merg la evenimente, o să stau foarte relaxată. De asta aveam nevoie.

Citește și: Georgiana Lobonț, la aproape o lună de la scandalul divorțului, a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și soțul ei, în Maldive: „L-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? A mai băut ceva”

Contează foarte mult atunci când muncești mult să îți creezi confort și să pui preț pe tine ca om și pe starea ta mentală și fizică.

Sunt bucuroasă, de asta fac atâtea story-uri”, a postat Georgiana Lobonț.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Noua mașină a familiei este exact ceea ce Georgiana Lobonț și-a dorit, iar prețul arată că artista vrea să aibă doar ceea ce este cel mai bun.

Georgiana Lobonț a stat departe de partenerul ei de Dragobete

Ziua de Dragobete este un prilej de bucurie pentru cupluri, dar această regulă nu se aplică și pentru artiștii care trebuie să întrețină atmosfera în astfel de momente frumoase.

Pe data de 24 februarie, Georgiana Lobonț a fost plecată în Germania, acolo unde a cântat la Hannover. Cu toate acestea, chiar dacă nu au putut să aibă prea mult timp pentru ei, soțul acesteia s-a asigurat că și artista va avea parte de o surpriză frumoasă.

„Pentru mine, cea mai mare bucurie este să știu că soțul meu este lângă mine și e sănătos. El mereu mă surprinde, dar îi place s-o facă atunci când nu e neapărat vreo sărbătoare…îi place să îmi facă cadouri, dar de care eu să nu știu sau să nu mă aștept… el știe ce-mi place”, a povestit Georgiana Lobonț pentru wowbiz.ro.

Citește și: „Nu vă crede nimeni”. Mesajul tăios transmis de Claudia Puican, după ce Armin Nicoară a recunoscut că relația lor cu Georgiana Lobonț s-a răcit

Mai mult decât atât, Georgiana a mai punctat faptul că fiecare concert din străinătate are mare reușită, deoarece, înainte de a lua microfonul în mână, ascultă melodii care îi dau o stare bună și, în acest fel, reușește să aibă reușitele dorite.