Noua metodă de înșelătorie de la malul mării. „Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 iul 2023, 09:29

Noua metodă de înșelătorie de la malul mării

Sursa: freepik

Românii știu că în timpul vacanțelor, comercianții încearcă diferite înșelătorii pentru a le scoate mai mulți bani din buzunare, iar aceasta este cea mai nouă metodă.

Pe cât de relaxante sunt vacanțele românilor, pe atât pot fi de înșelătoare, mai ales că există comercianți care au intenții rele, astfel portofelele rămânând din ce în ce mai goale de la un an la altul, din cauza înșelătoriilor folosite

Citește și: Îți place să călătorești singur? 3 destinații de vis la care trebuie să ajungi

Noua metodă de înșelătorie de la malul mării

Turiștii sunt surprinși în fiecare an de noile metode de înșelătorii pe care comercianții le dezvoltă, iar această metodă a fost descoperită de o turistă ce și-a dorit o vacanță de vis la Costinești. Mai mulți oameni au căzut în plasa pe care comerciantul a dezvoltat-o, însă o turistă a vrut să împartă experiența ei neplăcută, astfel încât românii să fie atenți la banii pe care îi oferă.

O turistă ce a vrut o vacanță de neuitat în Costinești a fost dezamăgită de experiența ei după ce a verificatul bonul fiscal și a văzut că în loc să plătească pentru două șezlonguri, a plătit pentru trei. Aceasta nu a fost o simplă greșeală a comerciantului, acesteia i s-a spus că trebuie să plătească ă trei șezlonguri în loc de două, deoarece nu pot fi taxate măsuța și umbrela. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Suma pe care turista a scos-o din portofel pentru aceste șezlonguri nu a fost una deloc mică, mai exact 180 de lei, iar după această experiență, aceasta nu știe dacă se va mai întoarce pe litoralul românesc. ”Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela.

Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela? Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”, a declarat aceasta pe o rețea de socializare, potrivit spynews.r o.

Citește și: Accident cumplit în Constanța. Două persoane au murit şi o fată de 15 ani a fost rănită

Aurelian Temișan este dezamăgit de condițiile de la malul mării

Tot mai multe persoane își folosesc platformele pentru a își spune părerile cu privire la stațiunile de la malul mării din țara noastră, iar vedetele nu se opresc din a judeca aspru condițiile pe care le primesc pentru sumele piperate pe care le cer. Aurelian Temișan a decis să își spună nemulțumirea în cadrul unui interviu, după ce a fost un weekend la mare. Artistul a fost foarte mulțumit de condițiile de cazare, însă serviciile de pe plajă nu sunt cele mai bune pentru cât trebuie să plătească oamenii.

”Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările, care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă(...) Nu cred că am învățat mare lucru”, a declarat Aurelian Temișan.

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui: ''Pe Monica am chinuit-o cel mai mult''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.