Noua oranduire corporatista ii aliniaza pe actorii din "DISCOTE-K"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 03 oct 2020, 13:20

Unul dintre efectele paradoxale ale democratiei face subiectul unui scketch in show-ul de comedie "DISCOTE-K", difuzat in fiecare sambata de la 21:30 la Kanal D.

"Uneori, in corporatii  se instaureaza adevarate sisteme totalitate in miniatura, apar birouri intregi de Yes Men-i, oamenii se inregimenteaza. Asa ca sa nu va mire daca ne veti vedea aliniati frumos, facand gesturi mecanice, chiar si cand ne luam pranzul! La filmarea scenei despre care va spun ne-am sincronizam repede, am mancat sandwich-urile intr-o cadenta perfecta, nu a fost nevoie de nicio dubla!", a spus Paula Chirila.

Tot sambata, de la 21.30,

in "Discote-k" este supus atentiei si spectacolul mitei la romani. De la politist sau  doctor pana la invatatoarea care "face lobby" pentru fondul clasei, toate aceste personaje devenite clasice in peisajul social autohton sunt foarte active si in "DISCOTE-K".

"Gluma-i gluma, dar si cand te confrunti in realitate cu asa ceva iti vine sa plangi!", a adaugat actrita. Nu ratati sambata, de la 21.30, la Kanal D un nou episod din" DISCOTE-K", show-ul de comedie care intrece orice imaginatie!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: