Noul clasament WTA a fost dat publicității. Ce loc ocupă Simona Halep după ce a fost eliminată în semifinale la Wimbledon

Author: Andrei Ionescu

Simona Halep

Simona Halep urcă în clasamentul WTA după accederea în semifinale la turneul de Grand Slam Wimbledon.

Simona Halep  urcă două locuri în clasamentul WTA, de pe locul 18 pe 16, dar acest lucru nu are legătură cu pătrunderea în semifinale la Wimbledon.

Anul acesta la Wimbledon nu s-au acordat puncte pentru că le-a fost interzisă participarea jucătorilor din Rusia și Belarus.

Halep a fost eliminată în semifinale la Wimbledon de către cea care avea să câștige turneul, jucătoarea din Kazahstan Elena Rybakina.

În afară de Halep, România mai are 5 jucătoare în Top 100 WTA: Sorana Cîrstea (locul 34), Irina Begu (locul 46), Jaqueline Cristian (locul 65) şi Elena-Gabriela Ruse (locul 72).

Top 10 WTA

1 (1) Iga Swiatek (Polonia) 8.336 puncte

2 (3) Anett Kontaweit (Letonia) 4.326

3 (5) Maria Sakkari (Grecia) 4.190

4 (4) Paula Badosa (Spania) 4.030

5 (2) Ons Jabeur (Tunisia) 4.010

6 (6) Arina Sabalenka (Belarus) 3.267

7 (8) Danielle Collins (SUA) 3.131

8 (9) Jessica Pegula (SUA) 3.087

9 (10) Garbine Muguruza (Spania) 2.886

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

10 (11) Emma Răducanu (Marea Britani3) 2.717

Simona Halep, câștiguri de 40 de milioane de dolari din tenis

Simona Halep se apropie de 40 de milioane de dolari câștigate din tenis.

Halep are, în momentul de față, câștiguri de 39.663.298 dolari din tenis, iar averea româncei este estimată la circa 50 de milioane de euro. 

Halep a investit o parte din câștigurile din tenis în imobiliare.

Halep are hoteluri pe litoral și în Poiana Brașov.

Nici Toni Iuruc nu stă deloc rău cu banii, soțul Simonei Halep având mai multe firme. Iuruc activează în publicitate și imobiliare.

Citeste si: Simona Halep a explicat ce s-a întâmplat în meciul care a dus la eliminarea sa de la Roland Garros: „A fost un atac de panică”

Urmează vacanța pentru Simona Halep!

Pentru Simona Halep urmează o perioadă de vacanță după Wimbledon. 

Simona Halep este antrenată în prezent de către celebrul Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. De altfel Halep l-a și lăudat pe acesta.

"A fost un sezon de iarbă foarte bun, mă bucur că am regăsit încrederea și jocul bun. Am fost un pic obosită, mai mult mental.

Au fost 4 săptămâni pline, cu multe meciuri și s-a simțit un pic în semifinale, dar și ea a jucat foarte bine.

Sunt foarte mulțumită de tot sezonul de iarbă. Normal că am curajul să spun că aș fi putut să fac mai bine, dar nu e rău nici ceea ce s-a întâmplat. Cu Rybakina am jucat un tenis puțin mai slab, serviciul nu mi-a intrat deloc, dar și ea a jucat bine, a fost un nivel foarte ridicat.

O să am o vacanță pentru că am nevoie, sunt 3 luni de când m-am dus la Academia lui Patrick și am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, e destul e mult, nu vreau nici să rup ritmul, pentru că mă simt destul de bine, în formă și vreau să păstrez lucrul acesta", a declarat Simona Halep, la sosirea în România, după eliminarea în semifinale la Wimbledon.

Citeste si: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să dormi o seară în hotelul Simonei Halep din stațiunea Mamaia

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?