„Noul membru al familiei”. Vlăduța Lupău a dat vestea într-un suflet, în toiul nopții

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 feb 2024, 01:00

Vlăduța a și făcut prezentările, spre bucuria celor care o urmăresc

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău l-a prezentat pe noul membru al familiei fanilor ei din mediul online, în toiul nopții. Artista este extrem de fericită și nu a putut ține totul doar pentru ea.

Vlăduța Lupău a primit cu brațele deschise noul membru al familiei și le-a arătat și celor care o urmăresc pe rețelele de socializare despre cine este vorba. Artista este extrem de bucuroasă, iar Iair, fiul ei, cu siguranță, îl va iubi pe micuț.

Vlăduța Lupău și-a luat câine

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din țara noastră și, în mediul online, are o comunitate impresionantă de fani.

Urmăritorii ei își doresc să știe ce mai face aceasta, iar ea îi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

De curând, artista a postat, pe contul ei de Instagram, un filmuleț în care apare un pui de cățel. Aceasta a fost atât de fericită de blănosul care a apărut în familie și, știind cât se vor bucura fanii să îl vadă, l-a prezentat pe rețelele de socializare.

Un ghemotoc alb de blană alerga prin curte, iar Vlăduța a și făcut prezentările, spre bucuria celor care o urmăresc. „Băi, tu ești noul membru în familia asta. Hai să facem cunoștință! Eu sunt șefa ta, cum ar veni. Salut! Ce faci, dragă?”, i-a spus artista micuțului patruped.

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău în urmă cu 9 ani. O recunoști?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Stând la casă și având o curte mare și foarte frumos amenajată, cu siguranță, cățelușul se va adapta extrem de repede și își va iubi noi stăpâni.

Vlăduța Lupău, eveniment neplăcut pe aeroport

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău se afla în aeroportul din București și trebuia să ajungă în alt oraș, doar că taximetristul pe care îl rugase să o ducă nu a vrut să o ajute.

„Știți cum e în aeroport, primul venit, primul servit. Mergi la taximetriștii care stau la rând și primul taximetrist nu a vrut să mă ducă, cei din spate nu aveau cum să sară peste primul. A zis că să chem un taxi de la tonomatul din interior. Dacă tu ești aici de ce să chem un taxi, că tu trebuie să mă duci, că stau și alții să ducă omeni.

Citește și: Vlăduța Lupău, noi probleme de sănătate! Cu ce se confruntă artista: ”O procedură peste care nu putem să trecem”

Am luat următorul și a început el să ne povestească că, de fapt, tipul ăsta care nu a vrut să mă ducă a zis că așteaptă un străin să-l facă de bani, că așa merge în România.

Vine ăla și nu pune ceasul și-l face bani, îi ia 50 de euro până într-un punct apropiat. Vă dați seama cum stă treaba la noi în România?”, a povestit aceasta, în mediul online.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.