Novak Djokovic nu e primit la Montreal fiindcă nu e vaccinat contra Covid! Șanse extrem de reduse să joace la US Open!

Author: Andrei Ionescu

Novak Djokovic

Sursa: Facebook Novak Djokovic

Novak Djokovic ratează turneul de la Montreal (Canada) și, cel mai probabil, nu va evolua nici la US Open fiindcă refuză să se vaccineze.

Djokovic a fost exclus de pe lista participanților având în vedere că a refuzat vaccinarea contra COVID 19.

Faptul că Djokovic nu va putea juca la Montreal nu e surprinzător și, cel mai probabil, el nu va fi nici la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

”Fie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovici se va vaccina. Dar nu cred că cele două scenarii sunt realiste”, declara, anterior, directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.

Novak Djokovic a ratat primul turneu de Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, și, cel mai probabil, îl va rata și pe ultimul.

Citeste si: Novak Djokovic, lovitură devastatoare! Vestea tristă pe care a primit-o la puțin timp după deportarea din Australia

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spunea Novak Djokovic despre vaccinul contra Covid

„Încerc să fiu deschis cu privire la posibilitatea de a mă vaccina în viitor, pentru că toți încercăm să găsim în mod colectiv cea mai bună soluție pentru a pune capăt pandemiei”, transmitea Novak Djokovic.

„Nu am fost niciodată împotriva vaccinării. Înțeleg că, la nivel global, toată lumea încearcă să depună un efort mare pentru a gestiona acest virus și să vedem, sperăm, un final în curând.

Înțeleg că există multe critici și că oamenii au teorii despre cât de convenabil a fost că am avut COVID în decembrie, chiar înainte de Australian Open, dar nu ești norocos când faci COVID”, preciza el.

Întrebat de BBC dacă este gata să-și sacrifice participarea la turnee de Grand Slam din cauza poziției sale față de vaccin, el a răspuns:  „Da, acesta este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc”.

Novak Djokovic a cucerit titlul la Wimbledon, după ce l-a învins pe australianul Nick Kyrgios. Djokovic deține 21 de turnee de Grand Slam. Pe primul loc în clasamentul all-time al câștigătorilor de Grand Slam se află spaniolul Rafael Nadal, cu 22 de turnee de Grand Slam. Djokovic e pe 2, cu 21, iar pe 3 este elvețianul Roger Federer (20).

Djokovic și Nadal sunt în continuare în activitate.

Federer nu și-a anunțat retragerea, dar a lipsit foarte mult de pe terenul de tenis și este puțin probabil să mai aibă în viitor șanse să cucerească un turneu de Grand Slam.

Citeste si: Rafael Nadal câștigă Australian Open, după o finală de peste 5 ore cu Medvedev! Spaniolul devine primul tenismen din istorie cu 21 de titluri de Grand Slam!

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?