Nu a stiut cum sa-i spuna logodnicei sale ca vrea sa ANULEZE nunta asa ca a recurs la un GEST SOCANT

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:54

Tucker Blandford a intalnit-o pe aleasa iminii sale, Alex Lanchester, pe cand era student la Universitatea din Conneticut.

Un viitor mire a recurs la un gest socant din cauza ca nu a avut curajul sa-i spuna fetei pe care o ceruse in casatorie ca vrea sa anuleze nunta. Tucker Blandford, un tanar in varsta de 23 de ani, din Statele Unite, a pus un prieten sa se dea drept tatal lui si sa o anunte telefonic pe Alex Lanchester, logodnica lui Tucker Blandford, ca acesta a murit intr-un accident de masina.



Alex Lanchester, cetatean britanic, l-a intalnit pe Tucker in timpul facultatii, pe cand era studenta la Universitatea din Conneticut. Cei doi au fost iubiti o vreme, pana cand Tucker Blandford a decis ca a venit timpul sa se aseze la casa lui. Asa ca cerut-o pe Alex Lanchester de sotie, care a si acceptat.

Cei doi hotarasera sa se stabileasca in Marea Britanie, tara natala a lui Alex Lanchester.
Tanara s-a intors in Anglia, in orasul unde locuia, pentru a incepe pregatire de nunta. Si-a cumparat rochia si tocmai intentiona sa puna la punct si alte detalii cand a primit un telefon de la asa zisul socru care o anunta ca logodnicul ei a murit intr-un accident de masina. Nu stia, insa, ca iubitul ei se razgandise intre timp si pentru ca nu a avut curajul a pus la cale aceasta farsa macabra.


Vestea a devastat-o, nu a stiut cum sa reactioneze. O zi nu a iesit din casa." Nu mai puteam sa respir, am fost devastata", a declarat tanara pentru Huffington Post. Numai ca si-a luat inima in dinti si a sunat la resedinta parintilor logodnicul pe care il credea mort. A raspuns mama lui Tucker. A fost surprinsa sa constate ca vocea ei nu exprima niciun fel de durere, si-a prezentat condoleantele ca sa afle ca, de fapt, totul fusese o minciuna.


" Sunt un ticalos! Stiu ca nu trebuia sa-i spun ca am murit, dar nu mai stiam ce sa fac. E o fata uimitoare, dar m-am speriat, m-au luat prea repede toate astea. Am vrut sa pun punct relatiei, dar faptul ca ea era deja in alta tara, iar pregatirile de nunta erau in toi, mi-a fost foarte dificil", a explicat tanarul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.