Nu a uitat de unde a plecat! POVESTE EMOTIONANTA: Dupa 20 de ani, s-a intors in caminul de copii in care a crescut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:54

A fost despartita de familie si a fost crescuta intr-un camin de copii.

Dupa 20 de ani se intoarce acolo unde a trait cea mai mare trauma si incearca sa aduca zambetul pe chipul celor care traiesc si ei departe de familie.

Federica locuieste acum in Italia. Este o femeie care a trecut prin multe dar amprenta asupra sufletului ei au lasat-o anii copilariei petrecuti in orfelinatul din Panciu.

Dupa mai mult de 20 de ani a vrut sa revada acele locuri si oamenii care au crescut-o.

Parca totul s-a intamplat ieri.

 

In camera de zi a noului centru, de fapt modul familial ce adaposteste 12 suflete, toata lumea asculta povestile unor vremuri trecute, dar incarcate de  aceeasi tristete a unei copilarii departe de familie.

 

Acum lucrurile s-au schimbat in sistem: vechiul orfelinat cu peste 100 de copii a fost desfiintat si inlocuit cu module familiale in care traiesc 12-15 copii.

 

Daca tot a batut atata drum din Italia pana la Panciu, Federica vrea sa revada si fostul camin de copii. Si, ca si cum amintirile nu ar fi indeajuns, Federica traieste acum cosmarul unei copile care nu se poate acomoda in centru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Isi doreste prea mult sa se intoarca in familie chiar

daca parintii nu au posibilitatea sa o creasca  pe ea si pe cele doua surori.

 

Federica nu a venit cu mana goala la acesti copii. Si-a mobilizat familia si a venit cu 2 masini pline de cadouri. Au incercat cu totii sa aduca un zambet pe chipurile nevinovate.

 

Gestul lor poate fi si  gestul nostru.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.