Nu ai bicarbonat in bucatarie? Rau faci! Uite cat te ajuta la gatit si la problemele stomacale - 10 intrebuintari

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Daca nu esti fan bicarbonat, trebuie sa incepi de pe acum sa folosesti acest ingredient care este benefic pentru tot organismul tau.

Iti prezentam 10 intrebuintari de care sigur nu stiai:

1. Iti face omleta mai pufoasa. Datorita faptului ca se descompune in dioxid de carbon si apa cand e incalzit, bicarbonatul introduce tone de bule in mancarea ta si o face mai pufoasa.

2. Reduce gazele cauzate de fasole. Cand pui boabele la inmuiat, adauga si putin bicarbonat in apa si lasa totul la inmuiat cateva ore.

Inainte de a le pune pe foc, clateste-le de 2 ori cu apa rece.

3. Calmeaza stomacul cu probleme- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.