Nu ai cum sa nu te EMOTIONEZI cand vezi aceasta imagine! Afla POVESTEA pozei care a devenit VIRAL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Aceasta este poza care a pe internet saptamana trecuta, dupa ce a fost postata pe Facebook.Fotografia infatiseaza un barbat alaturi de cainele sau Schoep intr-un moment extrem de emotionant, in lacul Superior din Wisconsin.

Cainele odata cu inaintarea in varsta a facut artrita, iar apa este singura alinare a patrupedului deoarece ii reduce durerea cauzata de boala. Asa incat stapanul lui a inceput sa-l tina cat se poate de des in apa, acestea fiind si singurele momente cand animalul poate sa doarma fara sa fie chinuit de durere, acesta odihnindu-se de fiecare data in bratele stapanului sau.

 

Imediat dupa postarea imaginii pe Facebook, poza a devenit viral atragand sute de like-uri si comentarii, ceea ce a facut ca momentul de tandrete dintre John Unger si cainele sau sa fie vazut

de intreaga lume.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.