„Nu ai iubit cu adevărat” Lorena, apariție șocantă pe rețelele sociale. Cu ce s-a îmbrăcat fosta concurentă din Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 ian 2024, 10:59

„Nu ai iubit cu adevărat” Lorena, apariție șocantă pe rețelele sociale. Cu ce s-a îmbrăcat fosta concurentă din Casa Iubirii

Sursa: Lorena Rumbecu Instagram

Lorena nu se mai ascunde și împărtășește orice cu fanii săi. Fosta concurentă a emisiunii „Casa Iubirii” este mai fericită ca niciodată în brațele iubitului ei, iar acest lucru se observă pe zi ce trece.

Lorena și Laurențiu formează unul dintre cele mai iubite cupluri formate în timpul show-ului matrimonial, „Casa Iubirii”. Cei doi sunt extrem de apreciați în mediul online, unde sunt și foarte activi.

Lorena, apariție șocantă pe rețelele sociale. Cu ce s-a îmbrăcat fosta concurentă

Recent, Lorena și-a surprins fanii printr-o apariție șocantă. Aceasta a renunțat pentru o scurtă perioadă de timp la hainele ei și a împrumutat de la iubitul ei. 

„Nu ai iubit cu adevărat dacă nu-i porți hainele,” a scris aceasta în secțiunea insta-story, alături de o fotografie în care poartă o haină de-a iubitului său.

Citește și: „Asta da mamă” Laurențiu și Lorena se pregătesc să devină părinți? Fostul concurent de la Casa Iubirii a împărtășit totul pe rețelele sociale

Lorena a fost surprinsă în postura de mămică

Laurențiu nu a reușit să-și stăpânească emoțiile și a capturat un moment adorabil cu iubita sa, Lorena, în timp ce bruneta ținea tandru un mic pui de pisică în brațe. 

„Asta da mamă,”  a reacționat  Laurențiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Deși mulți nu aveau încredere în persistența iubirii lor dincolo de emisiune, Laurențiu și Lorena au demonstrat că legătura lor s-a întărit mai mult decât se aștepta cineva.

Citește și: Primele imagini cu burtica de graviduță a Lorenei de la ”Casa iubirii”: ”Eu cred că o să fie băiat”. Fosta concurentă nu s-a putut abține și a postat totul

Cei doi nu doar că s-au mutat împreună, dar trăiesc și o frumoasă poveste de dragoste.

Extrem de sincer și transparent, Laurențiu a mărturisit că nu mai poate concepe să doarmă fără Lorena, iar cea mai frumoasă parte a zilei este atunci când se trezesc împreună.

„Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați. Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu.

Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru  ”Culisele iubirii”.

Lorena și Laurențiu au avut parte și de momente mai dificile în timpul emisiunii „Casa Iubirii”, însă iubirea lor le-a demonstrat că pot trece peste orice împreună, astfel că acum sunt mai fericiți ca niciodată, unul în brațele celuilalt.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.