NU ai pe unde calca de gropi, dar parcometrele sunt peste tot! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 20:00

Ca la noi la nimeni, asta isi spun focsanenii cand aud de planurile primariei.

 Desi in oras exista 11 parcometre, plata parcarii se face tot din mana in mana pana la ...angajatul care se plimba cu chitantierul la vedere. 

Exista si un motiv care explica situatia tipic romaneasca- opt din cele 11 aparate de taxare nu au functionat decat cateva luni, asa ca in timp au devenit piese de mobiler stradal. Nimeni nu s-a grabit sa le repare, dar intr-un final tot primaria a gasit solutia- sa cumpere altele noi..
Toata afacerea- 40 de mii de lei!

Soferii nu mai stiu ce sa creada, dar de cate ori dau in gropile din oras au grija sa pomeneasca printre dinti ....autoritatile.  Decizia primariei de a ingropa banii in parcometre si nu in asfaltul gropilor ii lasa muti pe bietii locanici care se intreaba cat vor mai da in gropile care au ciuruit soselele de la un capat la altul.


Dar planurile primariei cu tichie de margaritar nu se opresc aici. Edilii intentioneaza sa mai achizitioneze zece toalete ecologice de 50 de mii de lei si o sirena de alarmare a populatiei in caz de razboi, la acelasi super pret de 50 de mii de lei. Totusi focsanenii, n au ei drumuri dar vor avea cu ce sa se mandreasca- alesii vor sa mai cumpere un semnal de intrare in oras! ....gropile nu sunt suficiente am zice noi...

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.