Nu ai votat încă? Ursul din tine mai are timp să aleagă! Vezi aici cum!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 11 aug 2021, 14:08

Tu ce film vezi duminică seara? Nu ai aflat încă? În luna august tu alegi ce vezi la TV! Filmul de duminică seara este oferit de URSUS!

Duminică este zi de relaxare, de petrecut timp prețios alături de cei dragi. Și ce modalitate mai bună decât să vizionezi un film alături de întreaga familie și de prieteni. Alege filmul pe care vrei să îl vezi duminică seara la Kanal D România? Cum? Nimic mai simplu! URSUS îți dă posibilitatea să alegi! Intră și votează pe InstaStory Kanal D România filmul pe care ți-l dorești.

Mai ai la dispoziție două zile de vot! Ești încă în dilemă? O să alegi ce vrei tu sa vezi sau o să vizionezi ce vor ceilalți? Întreabă URSUL din tine și VOTEAZĂ! Iată ce trebuie să faci pentru a vota:

  1. Caută pe Instagram contul Kanal D România
  2. Intră pe InstaStory, ascultă URSUL din tine și votează categoria de film pe care dorești să o vizualizezi dumincă seara
  3. Pregătește berea Ursus și floricelele

Deci, ce sa fie? COMEDIE sau ACȚIUNE? Vrei să râzi cu gura până la urechi sau ai chef de puțină adrenalină? Ai chef de glume bune sau îți dorești suspans și acțiune? Ce stare de spirit merge mai bine cu o bere rece și floricele? Mai ai la dispoziție două zile pentru a alege categoria de film pe care vrei o vezi duminică seara la Kanal D România. Întreabă URSUL din tine și votează acum!

Votul este deschis pe InstaStory de Kanal D până joi, iar vineri vom anunța ce film vizionezi alături de cei dragi. Poți vota in fiecare zi pentru a fi sigur că duminică vei viziona filmul ales URSUL din TINE! Grăbește-te! Mai sunt doar două zile de VOT! Asigură-te că votezi ce vrei tu, nu ce vor alții!

Întreabă URSUL din tine și pregătește-te de film! Votează AICI!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.