„Nu am ascuns nicio secundă”. Prietenia dintre Alexandra și o studentă de la Arhitectură a ridicat semne de întrebare. Are sau nu stilist concurenta de la „Bravo, ai stil”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iul 2023, 02:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra a fost acuzată de faptul că prietena ei cea mai bună îi este stilist.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra a primit o acuzație previzibilă. Prietenia ei cu Patricia, o studentă de la Arhitectură, a determinat concurentele să creadă că primește și ajutor stilistic.

Prietenia dintre Alexandra și Patricia a ridicat semne de întrebare

Aza a început prin a spune că a primit informații legate de Alexandra în privința modului în care își face ținute. Jasmine, de asemenea, spune că prietena Alexandrei, Patricia, este stilist și că avea acest lucru menționat în descrierea de pe contul ei de Instagram, dar a șters acea descriere în momentul în care Alexandra a devenit concurentă la „Bravo, ai stil”. Aza a mai menționat, de asemenea, că a văzut-o pe Alexandra purtând de mai multe ori piese vestimentare care pot fi regăsite și pe profilul de Instagram al Patriciei.

„Știe de la mine că sunt prietenă cu Patricia, din gura mea a auzit asta, nu am ascuns nicio secundă”, a declarat Alexandra.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

„Au fost mai multe persoane și la studio care mi-au confirmat că Alexandra este îmbrăcată de Patricia”, a spus Aza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Patricia este studentă la Arhitectură, vrea să facă design interior și poate și design vestimentar, dar sub nicio formă nu este stilist”, a continuat Alexandra.

Alexandra nu reușește să fie convingătoare în fața Jasminei și Azei

Deși a încercat să explice și să demonstreze că nu primește ajutor din partea prietenei ei cele mai bune, Aza și Jasmine nu pot să o creadă.

„Ești o fată foarte mișto, dar ne cam ascundem. Ne călcăm în picioare și nu vreau asta.

Eu știam asta de mult, am tăcut și tac”, a declarat Aza.

Citește și: „Mi s-a făcut pielea de găină”. O nouă concurentă a venit la „Bravo, ai stil”! Cine este Diana și cum au reacționat restul fetelor când au văzut-o

Jasmine, la rândul ei, a precizat că e imposibil ca Patricia să-i ofere Alexandrei piese vestimentare neînsoțite de sfaturi stilistice, iar Alexandra a susținut că nu a vrut să o implice în această parte pentru a evita discuțiile de acest gen.

„Am folosit niște piese doar. E ca și cum ar trebui s-o elimin din viața mea pe prietena mea cea mai bună pentru că se pricepe la modă. Încerc să o evit cât pot pe partea asta stilistică, să nu-i cer păreri”, a declarat Alexandra.