„Nu am crezut niciodată în sinucidere”. Femeia găsită fără viață într-un râu din Italia, la trei zile de la dispariție, ar fi fost asasinată

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 15:07

Autopsia a fost realizată, iar rezultatul final schimbă firul anchetei

Sursa: trevisotoday

Anica Panifile avea doar 31 de ani când a fost găsită fără viață, într-un râu din Italia, la trei zile de când a fost data dispărută. Situația se complică, deoarece varianta sinuciderii începe să nu mai fie luată în calcul

Anica Panifile a fost găsită moartă, într-un râu, în zona Treviso, Italia, la trei zile după ce a fost dată dispărută și s-a crezut că s-a sinucis.Trupul neînsuflețit ar fi fost găsit de un pescar, el fiind și cel care a dat alarma.

Femeia găsită moartă în Italia nu s-a sinucis

După multele semne de întrebare care apăruseră în jurul morții Anicăi, lucrurile încep să se clarifice.

Autopsia a fost realizată, iar rezultatul final schimbă firul anchetei: Anica nu s-a înecat, ceea ce înseamnă că nu s-a sinucis.

Mai mult decât atât, medicii legiști au găsit mai multe lovituri la nivelul capului, ce ar fi fost cauzate de un obiect contondent, potrivit trevisotoday.

Citește și: Modul terifiant în care un bărbat din Iași și-a găsit sfârșitul. Victima avea 39 de ani

Anica avea patru copii și nu era cunoscută ca având probleme psihice, deoarece nu a urmat niciodată vreun tratament într-o unitate de psihiatrie. De asemenea, nu a apelat niciodată nici la consiliere din partea unui psiholog.

Filmul tragediei din Italia

Pe data de 19 mai, după ce a ieșit de la muncă, dar nu a ajuns acasă, partenerul ei, în vârstă de 58 de ani, a sunat-o, dar nu a răspuns nimeni.

După ce a așteptat-o câteva ore, a mers direct la poliție, pentru a raporta dispariția acesteia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Duminică dimineața, 21 mai, în jurul orei 11:00, conform Corriere della Sera, un pescar a anunțat că un cadavru se află în râul Piave, la Spresiano, în zona Treviso. La fața locului, au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri și de carabinieri și au recuperat trupul neînsuflețit.

Femeia a fost identificată, fiind vorba de o româncă, în vârstă de 31 de ani, care era dată dispărută de pe data de 19 mai. Dispariția a fost anunțată chiar de către partenerul ei, deoarece ieșise de la serviciu și nu s-a mai întors.

Potrivit primelor constatări, pe trupul femeii, au fost găsite mai multe răni, iar, la momentul respectiv, nu era cunoscută originea acestora.

Familia nu a crezut niciodată că aceasta s-a sinucis și, acum, speră doar să i se facă dreptate.

Citește și: Motivul pentru care un bărbat și-a împușcat singura fiică, în vârstă de 12 ani, apoi și-a luat viața. În urma cutremurului din Turcia, individul și-a pierdut soția și ceilalți doi copii

„Nu am crezut niciodată în sinucidere. Era o tânără fericită, a trăit senin, dar mai presus de toate avea patru creaturi pe care nu le-ar răni niciodată în acest fel”, au precizat rudele femeii.

Dosarul morții femeii a fost deschis, inițial, fără suspecți sau fără infracțiune, dar, în urma rezultatului autopsiei, încadrarea ar urma să fie schimbată în omucidere voluntară.