„Nu am de unde să știu dacă, noaptea, s-a întâmplat ceva între ei”. Cum se apără Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de comentariile acestora despre divorțul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 apr 2023, 12:12

Artistul a făcut mai multe afirmații cu privire subiectul divorțului, lucru ce a deranjat-o pe nașa sa

Sursa: Facebook

În timpul vacanței luxoase din Maldive, s-a aflat că Georgiana Lobonț va divorța, iar Armin Nicoară a fost declarat vinovat, în timp ce Claudia Puican a trebuit să asiste la jignirea soțului ei. Acum, desi nașii lor s-au împăcat, artistul a vrut să spună, de fapt, cum au stat lucrurile.

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut mai multe declarații despre ceea ce s-a întâmplat în vacanța din Maldive, atunci când, fiind împreună cu Georgiana Lobonț, soțul acesteia a anunțat că va divorța. Deoarece toată lumea a dat vina pe saxofonist, acesta a considerat că trebuie să spună și partea sa de adevăr.

Armin Nicoară se declară nevinovat în ceea ce privește neînțelegerea cu Georgiana Lobonț

Toată lumea a fost luată prin surprindere în momentul în care Rareș Ciciovan a anunțat că va divorța de Georgiana Lobonț. Pe cât de brusc a venit vestea, pe atât de repede s-au fotografiat, din nou, împreună, doar că Armin Nicoară a continuat să fie arătat cu degetul, fiind considerat vinovat pentru acest lucru. Artistul a făcut mai multe afirmații cu privire subiectul divorțului, lucru ce a deranjat-o pe nașa sa.

„Nu am cum să mă bag în familia lor, chiar dacă sunt nașii mei, nu pot, pentru că nu am de unde să știu dacă, noaptea, s-a întâmplat ceva între ei, pentru că, pe plajă, nu a fost nimic, cât am fost noi toată ziua împreună. Rareș (n.r. soțul Georgianei Lobonț) nu este gelos.

Eu nu am avut cum să fiu cu ei, în pat, noaptea.

Noaptea, dacă s-a întâmplat ceva între ei... Deci nu am fost cu ei în pat, eu am dormit cu Claudia, ei au dormit împreună și nu știu ce s-a întâmplat.

Citește și: Primele declarații făcute de Claudia Puican, după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor să își întemeieze o familie: „De un an, chiar doi, noi ne dorim să facem un copil”

Eu am ieșit să mă apăr. Toată lumea a spus că, cumva, ei s-au certat din cauza mea, că Rareș ar fi fost gelos, că eu m-am dat la Georgiana sau invers.(...) Când au fost certuri cu nașa Georgiana, am ieșit, ne-am certat un pic, dar tot timpul ne-am împăcat. Acum, am ieșit doar să mă apăr, că nu a fost din vina mea absolut nimic ”, a povestit Armin Nicoară, în emisiunea WOWnews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cele două familii au stat mai mult separat

Claudia Puican a sărit și ea în apărarea lui Armin, spunând că au plecat într-un grup de 25 de persoane și nu au stat împreună mereu. Mai mult decât atât, cazările lui Armin și ale Georgianei au fost la distanță una de alta și abia dacă s-au văzut de câteva ori, în decurs de o săptămână

Citește și: Georgiana Lobonț și Marcela Fota, schimb de replici în public. Ce și-au spus cele două artiste la ultima lor întâlnire

„Noi nu am avut mare treabă.(...) Insula era foarte mare, noi eram cazați într-un colț, ei erau cazați în celălalt colț. Ne-am întâlnit de vreo patru, cinci ori: când am filmat, o dată la masă, o dată pe plajă și o dată la piscină”, a declarat Claudia Puican.