''Nu am fost neapărat de acord!'' Motivul pentru care Ileana Sterp a acceptat să-și boteze copiii, deși ea este de altă religie

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 dec 2023, 10:43

Ileana Sterp

Sursa: Facebook Ileana Sterp

Ileana Sterp a făcut noi dezvăluiri din viața personală. Iată de ce nu a vrut sora lui Culiță să-și boteze copiii.

Ileana Sterp este una dintre cele mai apreciate tinere din mediul online. Tânăra are o comunitate mare de fani, care o apreciază pentru modestia, blândețea și simplitatea de care dă dovadă. Recent, sora lui Culiță Sterp a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei, dar aceasta a dezvăluit și motivul pentru care a acceptat să-și boteze copiii, deși nu a fost de acord. 

Citește și: Ce a făcut mama Geta la magazinul din Hațeg: „Trebuie să-mi fac o cruce” Nu a vrut deloc să plătească, dar a fost surprinsă de Getuța

De ce și-a botezat Ileana Sterp copiii, deși nu ar fi vrut să o facă

Ileana Sterp are 29 de ani și este căsătorită cu Daniel Aloman din 2019.

Cei doi formează un cuplu solid și au împreună o fetiță, Carla, și un băiețel, Damir. 

În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Ileana Sterp a povestit că ea nu și-a dorit să-și boteze copiii, deoarece consideră că nu este necesar pentru un bebeluș, ci consideră că oamenii trebuie botezați la maturitate. Deși nu a fost de acord inițial, tânăra a acceptat în cele din urmă, deoarece soțul ei este ortodox și și-a dorit acest lucru.

Mai mult, Ileana Sterp a dezvăluit că a acceptat să-și boteze copiii, deoarece nu a vrut să aibă discuții sau certuri cu Dani sau cu familiile lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Imagini de senzație de la ziua Ilenei Sterp! Cum și-a petrecut vedeta ziua de naștere și cine a lipsit de la petrecere

„Eu de când m-am căsătorit cu Dani am știut că el este ortodox, eu sunt botezată la religia penticostală, am luat eu singură decizia asta și nu o regret nicio clipă, consider că a fost o alegere foarte bună pentru mine și viața mea. Referitor la botez, nu am fost neapărat de acord să îmi botez copiii, pentru că nu consider că acel botez este necesar pentru copilul mic, consider că un om trebuie să facă botezul la maturitate, dar nici nu consider că este un păcat sau că este ceva rău.

Știam de la început că Dani este ortodox și că la ei există botezul copiilor bebeluși fiind și atunci nu am vrut să mă împotrivesc ca să nu existe discuții sau poate certuri. 

Nu consider că e un lucru greșit, dar nici un lucru necesar. L-am făcut pentru că Dani a ținut mult la lucrul ăsta și familia și atunci am fost și eu de acord.

Cu toții își doreau cumva treaba asta pentru copii”,  a dezvăluit Ileana Sterp în cadrul emisiunii moderate de Cornelia Ionescu, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.