„Nu am ieșit cu datorii după”. Ce dar de nuntă a primit artista ce le-a servit invitaților mămăligă neagră?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 aug 2024, 09:25

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica

Sursa: Facebook Cristina Vasiu

Cristina Vasiu s-a căsătorit la început lunii iulie cu Cătălin Stoica, bărbatul ce i-a promis iubire veșnică.

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica și-au unit destinele în fața Domnului la începutul lunii iulie, iar nunta a fost una extravagantă, unde au fost servite preparate cu foiță de aur. Numărul de invitați la cununia religioasă și la nuntă a fost unul redus, astfel încât cei doi să se asigur că sunt înconjurați doar de persoanele importante din viața lor. Iată care a fost suma minimă pe care cei doi au primit-o în plic.

Care este suma minimă pe care Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au primit-o în plic 

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au avut parte de o nuntă ca în basme la începutul lunii iulie, atunci când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, alături de 80 de invitați ce au luat parte la momentul emoționant. Petrecerea a avut loc în aceeași zi, pe 6 iulie 2024, la un restaurant de lux din Ilfov, unde au fost invitați în jur de 80 de persoane.

Meniul de la nunta celor doi a fost unul surprinzător, fiind format din sarmale alăturate de o foiță de aur și mămăligă neagră, iar momentul tortului a fost unul impresionant. Tortul pe care mirii urmau să îl taie a fost ridicat pe o sârmă și suspendat în aer. După aproximativ o lună de la momentul magic din viața lor, Cristina Vasiu a dezvăluit care este suma minimă pe care a primit-o în plic de la invitați, mai exact de 1.000

de euro, ceea ce i-a ajutat să nu rămână cu datorii după.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

„Cu banii a fost neașteptat de bine, minimul de dar a fost de 1.000

de euro la masă, n-am primit puțin. Nu am ieșit cu datorii după, a fost ok, cam așa au dat oamenii, cu mici excepții. În rest am fost foarte mulțumiți că au fost oamenii apropiați, oamenii cu care lucrăm, cu care colaborăm, familia care a venit de departe și care a fost alături de noi”, a spus Cristina Vasiu, potrivit spynews.ro.

De ce au ales să facă o nuntă cu 80 de invitați?

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica și-au dorit ca în cea mai importantă zi din viața lor să fie persoanele apropiate, însă nu acesta este motivul pentru care la nunta lor au fost invitați înjur de 80 de persoane. Tatăl lui Cătălin Stoica a decedat nu cu mult timp înainte de nuntă, iar cei doi și-au dorit să aibă parte de un eveniment restrâns din acest motiv. Cu toate acestea, Cristina Vasiu a mărturisit că oameni importanți au fost la nunta lor, primind și diferite cadouri, alături de sumele de bani.

Citește și: Un apel pierdut, o copilarie pierduta! Asculta aici imnul campaniei, interpretat de Cristina Vasiu VIDEO

”Am avut invitați chiar și din Mexic, noi nu ne-am așteptat, a venit Pacco, un IT-ist care e foarte renumit la el în țară, a venit cu mama lui și cu iubita. Mi-a dat un cadou handmade, un parfum de lux, dar și bani, adică asta chiar e wow. Au venit medici, oameni care lucrează în politică, ne-am bucurat foarte mult de prezența tuturor. Noi am avut aproximativ 80 de invitați. Noi am făcut așa pentru că a murit tatăl lui Cătălin și nu am vrut să facem ceva mare. Am avut un moment wow, momentul tortului, dansului, noi ne-am simțit ca la o nuntă mare, doar că am făcut-o mai restrâns”, a dezvăluit Cristina Vasiu pentru aceeași sursă.