”Nu am mai simțit nimic pentru Larisa!” George de la ”Casa iubirii”, aruncă bomba despre blondină. Ce spune fostul concurent despre ea și Antoni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 ian 2024, 17:09

George vorbește despre Larisa și Antoni

Sursa: Captură YouTube

George și Larisa au fost într-o cunoaștere în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Deși au fost eliminați, cei doi au ajuns la concluzia că nu pot forma un cuplu nici în casă, dar nici în afara emisiunii.

George de la ”Casa iubirii” a fost invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, unde Bianca Comănici i-a adresat mai multe întrebări în legătură cu viața lui personală, dar și cu „triunghiul amoros” format din Antoni-Larisa-Vlada.

Fostul concurent a dezvăluit care a fost momentul în care a pus „stop” sentimentelor pentru Larisa

În timp ce se îndreptau spre o relație, lucrurile între George și Larisa au luat o întorsătură neașteptată.

Relația celor doi s-a răcit, iar Antoni a fost cel care a intrat în casă pentru Larisa și care a încercat s-o cucerească prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție, însă fără succes.

Citește și: Casa Iubirii: Larisa a luat o decizie categorică în privința băieților! Adelin sau Cosmin?

George nu a fost deloc încânt de acest lucru, mai ales că Larisa nu a încercat să-l oprească pe Antoni, ba mai mult, că i-ar fi dat curs.

Larisa a fost extrem de nehotărâtă în ceea ce-i privește pe cei doi pretendenți la inima sa, în final ajungând la concluzia că nu poate fi nici cu George, dar nici cu Antoni. Momentul intrării lui Antoni în casă, a fost momentul în care George ar fi încetat să mai simtă ceva pentru Larisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu am mai simțit nimic pentru Larisa după ce a venit Antoni și am văzut că nu se retrage, că făcea pași spre el. Eu am zis că nu e pentru mine, dacă era să fie pentru mine nu mai făcea. Dar am zis că atunci când o să iasă din emisiune, o să ne întâlnim la o cafea și vom vedea ce o să fie, însă nu a fost să fie”,

a spus George, pentru ”Culisele iubirii”.

Ce spune George despre Antoni și Larisa

George susține că în momentul în care Larisa a ieșit din casă, a lăsat un gol între ea și Antoni, motiv pentru care s-ar fi reîntors în ”Casa iubirii”. În ceea ce privește cuplul Vlada-Antoni, George este convins de faptul că Vlada chiar are sentimente pentru Antoni și că ar fi fost extrem de geloasă pe Larisa.

Citește și: Casa iubirii: Larisa, schimbare radicală de atitudine! „Îl vreau și îl am!” Concurenta îi avertizează pe toți că nimic nu îi va sta în cale dacă o să îi placă de cineva! Iată ce reacții s-au stârnit in rândul băieților

”Vlada chiar simte pentru Antoni și cred că a reacționat așa cum trebuie. Era geloasă, dacă nu ești geloasă nu reacționezi așa.

Dacă nu ai sentimente pentru o persoană, nu reacționezi așa. Dacă nu ai nu suferi, nu te interesează. Probabil s-a simțit ea în inferioritate față de Larisa”, a mai spus George, în cadrul aceleași emisiuni.

George aruncă bomba despre Larisa și susține că aceasta s-a apropiat de Vlada pentru a „se împrieteni cu dușmanul”. Deși au încercat să se înțeleagă, acesta este convins că între cele două există o mică rivalitate.